Op culinaire <br>wereldreis met <br>Mi! Streetfood
Stenn Audenaert & Jaan Vervoort Mi! Streetfood

Op culinaire
wereldreis met
Mi! Streetfood

Mi! Streetfood

Van hippe foodtruckfestivals tot uitmuntende bedrijfscatering en privéfeesten: op vijf jaar tijd groeide Mi! Streetfood uit tot een heus begrip in de cateringwereld. Met vier wereldse streetfoodconcepten weten Stenn Audenaert en Jaan Vervoort menig foodlover te bekoren, of dat nu een hongerige festivalganger is of een ambitieuze ondernemer.

Stenn Audenaert is productontwikkelaar en graficus van opleiding, maar toch was zijn passie voor het culinaire als sinds jongs af aan aanwezig. “Aanvankelijk was Mi! Streetfood een soort nevenproject. Ik nam mensen graag mee op een culinaire wereldreis vol ontdekking en plezier, en besloot dat in een foodtruckjasje te gieten”, vertelt Stenn. “Eenmaal we twee maanden bezig waren, heb ik volop voor het cateringverhaal gekozen.” Ondertussen schrijven we vijf jaar later. Samen met een nieuwe vennoot, Jaan Vervoort, vier vaste medewerkers, vier foodtrucks en tal van foodstanden is Mi! Streetfood uitgegroeid tot een vaste waarde in de cateringwereld.

Wereldse foodconcepten

Mi! Streetfood werkt volgens vier foodconcepten: Aziatisch, Amerikaans, Italiaans en Mexicaans. “Denk burgers en pulled pork tot noedels, pasta’s, curry’s, taco’s en chilli: we serveren de lekkerste streetfoodgerechten uit elk werelddeel. Hierbij vertrekken we steeds van authentieke gerechten, die vertaald worden naar onze Belgische goesting. Bovendien zijn al onze trucks leuk aangekleed met allerlei wereldse decoratie. Je waant je meteen terug in dat charmante steegje in Thailand waar je onlangs op vakantie was.” legt Jaan uit.

Van muziekfestival tot bedrijfsevenement

Maar vergis je niet, Mi! Streetfood is geen foodtruckbedrijf van dertien in een dozijn. “Wij verzorgen catering in de breedste zin van het woord. Zo vind je ons terug op bekende muziekfestivals, productlanceringen, bedrijfsevenementen of tuinfeesten.” Het verhaal begon misschien bij foodtrucks, maar het aanbod van Mi! Streetfood is intussen veel breder dan dat, bevestigt Stenn. “Ook zonder onze trucks kan je van onze gerechten genieten. Zo cateren we bijvoorbeeld ook indoorevenementen van A tot Z, van de kleinste tafelhapjes tot overheerlijke desserts.” 

Wil je toch dat authentieke foodtruckgebeuren? “Dan kan je ook naar hartenlust combineren. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van onze verschillende foodtrucks, aangevuld met drankvoorziening of animatie via ons partnernetwerk, en dan heb je plots je eigen werelds foodtruckfestival aan huis.”

Onvergetelijk totaalpakket

Doorheen de jaren groeide Mi! Streetfood uit tot een gestructureerde onderneming. “Wij zijn erg trots op onze professionele manier van werken. We hebben een erg stabiele bedrijfscultuur, zo hebben we bijvoorbeeld een vaste medewerker voor sales en opdrachtverwerking. Daarnaast verloopt alles, van productie tot oplevering, volgens vaste procedures.”

“We denken intensief mee met de klant om samen tot een onvergetelijk pakket te komen. Ieder van onze partners doet steeds waar hij goed in is. Met Mi! Streetfood als vast aanspreekpunt en een breed netwerk aan partners vormen wij uw cateringpartner bij uitstek,” vult Jan aan.

Love brand

Sommige foodtruckconcepten hebben misschien de aard van erg korte duur te zijn, maar bij Mi! Streetfood is niets minder waar. “Keer op keer leveren we kwaliteit, en dat produceert een erg loyale achterban. Op festivals merken we dat mensen soms vier dagen na elkaar bij ons komen eten, dat maakt ons gelukkig! Het is dankzij die kwaliteiten dat we zijn uitgegroeid tot het cateringconcept waar we nu zo trots op zijn: professioneel, betrouwbaar en culinair betoverend.” 

Op vijf jaar tijd is Mi! Streetfood een echt begrip geworden, en dat doe je niet zomaar. “Branding was vanaf dag één zeer belangrijk. We willen als merk gelinkt worden met een gevoel van aanstekelijk genot en plezier”, vertelt Stenn. “Op dat vlak is er één groot voordeel aan wat we doen. Overal waar we werken zijn mensen gelukkig. Van enthousiaste festivalgangers tot families met tuinfeesten of bedrijfsleiders die een product lanceren, it’s all about the smiles!” Mi! Streetfood helpt ook graag bij het opwekken van die glimlach. “Zo hebben we een hele reeks slogans als: ‘You and Mi!’, ‘Taste Mi!’ of visitekaartjes met ‘Call Mi!’. En dat blijft hangen!”

Dromen mag

“Wat onze toekomst inhoudt? Momenteel werken we vooral verder aan nieuwe formules met fingerfood of wereldse buffetten. We kijken nu reeds vooruit naar een vijfde foodconcept, zo kan je binnenkort misschien mee op reis naar het Midden-Oosten of Scandinavië”, hint Stenn. “Verder willen we, na al jaren in te zetten op bio-afbreekbare disposables, ook volop ons truck- en wagenpark vergroenen. Tot slot willen we aan al onze trouwe klanten tonen dat we méér zijn dan enkel onze hippe foodtrucks. Mi! Streetfood is dankzij jaren ervaring en een groot netwerk uitgegroeid tot een eersteklas organisatie, zo kunnen wij onze klanten volledig stressvrij en goedlachs van hun eigen feest laten genieten. Daar gaat het toch om?”Mi! Streetfood

“A world of streetfood made by Belgians”

Oostmalsesteenweg 124 N
2520 Ranst

T. 03 349 48 00
M. 0473 46 47 68

info@mistreetfood.be
www.mistreetfood.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels