Totaalpartner voor grond- en aannemingswerken
Dirk Verhoeven Verbo

Totaalpartner voor grond- en aannemingswerken

Verbo

Wie bouwwerken plant, wil kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Met jarenlange ervaring in de sector besloot Dirk Verhoeven in 2001 zijn eigen bedrijf op te starten. Verbo bv biedt klanten een totaalpakket aan grond- en aannemingswerken, met oog voor correcte afspraken en vakmanschap.

Dankzij die focus op kwaliteit en de goede samenwerking met architecten is Verbo in de loop der jaren steeds blijven groeien. Dirk Verhoeven stelt de verschillende specialiteiten van de firma voor. “Wij voeren alle soorten grondwerken uit. Denk maar aan grondverzet, funderingen en kelders. We beschikken ook over een zeef en een eigen terrein om grond te zuiveren van stenen. Daarnaast kun je op ons rekenen voor wegeniswerken. Zo leggen we parkings tot wel 15.000m² aan, volledig met riolering. We verzorgen ook aannemingswerken en woning- en appartementsbouw. Tegelijk is Verbo ervaren in afbraakwerk, ook in delicate opdrachten en asbestverwijdering. Dat maakt van ons een totaalpartner met korte lijnen.”

Om al die werken uit te voeren, rekent Dirk op een twintigtal ervaren medewerkers. Daarnaast heeft Verbo een uitgebreid en modern machinepark met kranen en vrachtwagens die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Verbo

Acaciastraat 11 bus A
2440 Geel

T. 014 27 76 38

www.verbobvba.be
info@verbobvba.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels