Ervaren partner in boor- en zaagwerken
Stefan Nabarro Stenabo

Ervaren partner in boor- en zaagwerken

Bedrijfsprofiel - Stenabo

Van een eenmanszaak, opgericht in 1994, groeide Stenabo uit Kapellen uit tot een specialist in het boren en zagen van beton voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij permanente investeringen in materiaal en medewerkers is Stenabo een voorloper in zijn nichemarkt.

De opdrachtgevers zijn aannemers, industriebouw, havenbedrijven en particulieren. Stenabo werkt over heel België maar ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Nieuwe klanten vinden de weg naar Stenabo via mond-tot-mondreclame en via communicatie op sociale media. Opdrachten worden rechtstreeks of in onderaanneming uitgevoerd.

Voor aannemingsbedrijven variëren de opdrachten per project. Het betreft onder meer zaagwerken voor evacuatieschachten in tunnels of het zagen van bestaande structuren. In de industriebouw worden bijvoorbeeld doorvoeren voorzien in pijpleidingen of renovatiestukken weggezaagd. Bij particulieren ten slotte boort Stenabo gaten voor damkappen of droogkasten, maar voornamelijk betreft het maken van volwaardige trapopeningen voor bovenverdiepingen. Veilig werken komt altijd op de eerste plaats. Stenabo beschikt over een VCA-attest en elke medewerker genoot de nodige opleidingen.

Elektrische slooprobot

“Wij beschikken over een uitgebreid en up-to-date machinepark, voorzien van de modernste technologieën,” vertelt projectleider Raoul Nabarro. Zijn broer Stefan is de oprichter en zaakvoerder van Stenabo. “Naast boormateriaal gaat het om zaagmateriaal, van manuele handzagen tot machines die vanop afstand worden bediend. Ook kabelzaagmachines behoren tot ons materiaal.” De meest recente aanwinst is een volledig elektrische slooprobot. “De slooprobot is multi-inzetbaar op vaak moeilijk bereikbare locaties. Dankzij de radiografische afstandsbediening kan een operator het sloopwerk op een veilige afstand uitvoeren. Bovendien zorgt de machine voor een hoge productiviteit.”

Probleemoplossend werken

Stenabo maakt het verschil door zijn service, knowhow en snelheid van uitvoering. “In onze sector is kennis van zaken een must. We kunnen hiervoor een beroep doen op 18 zeer ervaren medewerkers, de meesten zijn hier al meer dan tien jaar aan de slag. Door hun vakkennis kunnen ze opdrachtgevers vaak oplossingen aanbieden bij probleemsituaties, ze vallen daarbij terug op gelijkaardige situaties uit eerdere projecten. Vaak ontbreekt het opdrachtgevers immers aan voldoende kennis, wij adviseren hen daarbij uitvoerig. Wij worden graag uitgedaagd, geen project is voor ons te moeilijk om uit te voeren,” besluit Raoul Nabarro.

 

Stenabo
Energielaan 24/10
2950 Kapellen
T. 03 633 08 80
info@stenabo.be
www.stenabo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels