Vertrouwen als basis
Bjorn Mens
& Danny Deneve
Bjorn Mens - Group Deneve

Vertrouwen als basis

Testimonial - Bjorn Mens - Group Deneve

Vertrouwen is de basis voor een samenwerking op lange termijn. Dat is ook het geval in het partnerschap tussen Bjorn Mens en projectontwikkelaar Group Deneve. Zeven jaar geleden startte hun samenwerking, ook in de nabije toekomst zitten er nog heel wat opdrachten in de pijplijn.

De firma Bjorn Mens uit Wiekevorst biedt zijn klanten een ruim aanbod aan diensten. In de eerste plaats betreft het las- en constructiewerken in inox, aluminium en staal. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in boringen en zagen in beton. De nieuwste tak betreft putboringen, voornamelijk ingezet als oplossing voor warmte- en waterwinning. Zowel particulieren als bedrijven behoren tot de klanten, de actieradius strekt zich uit over gans België. De snelle bedrijfsgroei van de afgelopen jaren danken Bjorn Mens en zijn team aan de focus op een maximale klantentevredenheid. Elke opdracht wordt vakkundig en aan een scherpe prijs uitgevoerd.

Group Deneve, gevestigd in Brasschaat, behoort tot een nieuwe generatie projectontwikkelaars voor de residentiële markt. Zaakvoerders Wilfried en Danny Deneve investeren in unieke projecten - sleutel op de deur - op interessante locaties die een hoge levensstandaard garanderen. Woningen worden gerealiseerd met veel aandacht voor de noden van de bewoners. Het wonen van de toekomst houdt Group Deneve enorm bezig. De jongste jaren is Group Deneve snel gegroeid van drie tot vijftien medewerkers, met daarnaast talrijke externe partners.

Win-winsituatie

De eerste opdracht van Group Deneve voor Bjorn Mens ging om betonboringen. “Bjorn realiseert voor ons ook glas- en stalen balustrades, en inox trapleuningen. In heel veel projecten is Bjorn voor ons een vaste partner,” vertelt Danny Deneve. “Eigenlijk loopt onze samenwerking steeds door. We starten uiteraard altijd vanuit een prijsofferte maar doorgaans vinden we elkaar heel snel. We zijn nu bezig met een verkaveling van 56 appartementen en 31 woningen, en ook in dit project doen we een beroep op Bjorn en zijn team.”

Voor zowel Bjorn Mens als Group Deneve is de vanzelfsprekende samenwerking een win-winsituatie. “Group Deneve is verzekerd van een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken, zij weten wat ze van ons kunnen verwachten. Voor ons zorgt de continuïteit aan opdrachten ervoor dat er steeds vooruitzicht is op nieuw werk,” vertelt Bjorn Mens.

Flexibel en oplossingsgericht

Danny Deneve is zeer gecharmeerd door de aanpak en visie van Bjorn Mens. “Wij waarderen in eerste instantie zijn flexibiliteit. We kunnen er bovendien steeds vanuit gaan dat een opdracht binnen de afgesproken termijn zal opgeleverd worden. Maar bovenal vinden we het fijn dat Bjorn oplossingsgericht werkt. In sommige projecten komen we wel eens voor een onverwachte verrassing te staan, Bjorn zal altijd zorgen voor een snelle oplossing. Op die manier is ons partnerschap uitgegroeid tot een langetermijnsamenwerking. Alles draait tenslotte om vertrouwen.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels