Cliënt is meer dan zijn portefeuille
Jo Goiris
& Paul Van Kerckhoven
Leo Stevens & Cie

Cliënt is meer dan zijn portefeuille

Testimonial - Leo Stevens & Cie

Al meer dan 70 jaar begeleidt Leo Stevens & Cie de vermogens van zijn cliënten met een doorgedreven persoonlijke en transparante aanpak. “Wij denken in functie van de noden van de cliënt”, legt Jo Goiris uit. “Bij Leo Stevens & Cie is een mens meer dan zijn portefeuille. Wij beheren jouw vermogen alsof het dat van ons is.” 

Leo Stevens & Cie staat voor puur en persoonlijk vermogensbeheer. “Samen met de cliënt bekijken we wat de familiale doelstellingen zijn, waarna we alles in het werk stellen om het vermogen uit te bouwen en klaar te maken voor de volgende generatie. Van het structuren van een vermogen tot het verhandelen van effecten, Leo Stevens & Cie doet alles in huis, ambachtelijk en persoonlijk”, vertelt Jo Goiris. Een cliënt getuigt:

Zonder pretentie, puur en persoonlijk

Paul Van Kerckhoven: “Ik leerde Jo een zevental jaar geleden kennen bij de grootbank waar hij toen werkzaam was. Ook daar stond Jo me met raad en daad bij in het beheren van mijn vermogen. Jo straalde meteen vertrouwen uit en bleek een echte krak in zijn vak. Toen Jo de stap zette naar Leo Stevens & Cie, ben ik hem dan ook in alle vertrouwen gevolgd, zowel met het dossier van één van mijn vennootschappen als met mijn eigen, persoonlijke dossier.”

“Het team van Leo Stevens & Cie heeft niet de pretentie alwetend te zijn, noch denken ze dat ze de kip met de gouden eieren zullen vinden. Ze zijn steeds eerlijk en transparant wat de kosten betreft. Wanneer zij een transactie doen, kan ik altijd rekenen op een uitgebreide motivatiefiche of een overleg. Die transparantie en de doorgedreven focus op persoonlijk overleg doet mij ten volle vertrouwen in hun zaak. Ook wanneer ik nood heb aan fiscaal of juridisch advies kan ik steeds bij Leo Stevens & Cie terecht. Zij begeleiden mij als cliënt in de ware zin van het woord.” 

Toekomstgericht en verantwoord beleggen

“Het is ook daarom dat de dienstverlening van Leo Stevens & Cie mijlenver uitsteekt boven de grootbanken. Je bent hier niet louter een cijfer. Leo Stevens & Cie volgt de dynamieken in mijn familie, in mijn bedrijf en in de wereld. Zo kan er toekomstgericht en maatschappelijk verantwoord belegd worden, een aanpak waar ik als persoon mee achter sta. Ik ben nu, zeven jaar later, nog steeds erg tevreden dat ik Jo gevolgd ben. Als mijn private banker is hij even hard geïnteresseerd in mijn vermogen als ik, en dat merk ik elke dag.”

“Tot slot zet ik graag het magazine ‘Focus.’ van Leo Stevens & Cie nog even in de schijnwerper. Dit driemaandelijks financieel blad is voor mij vaste lectuur. De afgewogen mix tussen fiscaal-juridische artikels, ESG-advies, lifestyle en kunst weerspiegelt volgens mij perfect de visie van Leo Stevens & Cie. Persoonlijk, transparant, klantgericht en maatschappelijk verantwoord vermogensbeheer.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels