Een duurzame match op lange termijn
Katy Vercammen Secretary Academy

Een duurzame match op lange termijn

Profiel - Secretary Academy

Katy Vercammen van Secretary Academy ondersteunt en ontzorgt ondernemers door hen bij te staan bij uiteenlopende administratieve taken. Ze rekent architecten, notarissen, handelaars en andere kmo’s tot haar portfolio en is trots op de langdurige en duurzame relatie met hen.

Secretary Academy brengt ondernemers in contact met de juiste freelancers voor ondersteuning bij hun administratie. Dat kan gaan over het beheren van allround administratie als e-mails, agendabeheer, opmaken en behandelen van offertes, tot klantencontact. Katy: “Klanten rekenen op onze sterke follow-up en flexibiliteit, en houden van onze oprechtheid. Ik ben altijd hun eerste en enige aanspreekpunt.”

Academy

Naast dagelijkse ondersteuning biedt Secretary Academy ook toekomstgericht advies op maat. Zo staat de eerste opleidingsdag van de Academy in de steigers. “We organiseren een studiedag om professionele secretariaatsmedewerkers en management assistants in loondienst een boost te geven.” Daarnaast kan je bij Katy terecht voor een individueel mentorschap van jouw administratieve kracht.

Een samenwerking begint altijd met een uitgebreid intakegesprek en krijgt enkel een vervolg als beide partijen dezelfde visie en overtuiging delen. Ook over tarieven is Secretary Academy erg transparant: “Onze freelancers werken aan een correct tarief en besparen de klant op het einde van de rit heel wat geld en zorgen.”

 

Secretary Academy
Frans Standaertlei 5/bus 102
2180 Antwerpen
M. +32 490 64 50 12
katy@secretary-academy.be
www.secretary-academy.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels