Katy Vercammen
Katy Vercammen Secretary Academy

Katy Vercammen

Volstreckt - Secretary Academy

Secretary Academy brengt ondernemers in contact met de juiste freelancers en medewerkers voor ondersteuning bij hun administratie. Dat kan gaan over het beheren van allround administratie als e-mails, agendabeheer, opmaken en behandelen van offertes, tot klantencontact.

1. Wat is de belangrijkste les die het ondernemers-leven je tot nu toe geleerd heeft? 

Dat niet alle ondernemers even oprecht zijn, en dezelfde waarden en normen hanteren die ik zelf hanteer. Vandaar, volg je gevoel. Je dient het zelf waar te maken, samen met een mentor of gelijkgestemden. Wat het uiteraard spannend maakt.

2. Welke positieve impact wil jij als ondernemer op de wereld hebben?

Mijn huidige team opdrachten bezorgen zodanig dat zij zich nog verder kunnen ­ontplooien. Daarbovenop andere personen in loondienst helpen met een geschikte job naar hun kennis en kunde. Ondernemers ontzorgen met kwalitatieve ­administratieve freelancers en medewerkers. Zodat zij zich nog beter kunnen focussen op datgene wat ze graag doen.

3. Welk totaal ander zakelijk idee zou je nog graag starten, als alles kon?

Als alles kon zou ik een boutiquehotel runnen met een kleine staff. In principe zou het neerkomen op hetgeen ik nu doe, maar in een andere setting: samen met mijn team de hotelgasten ontzorgen. En als het even kan, liefst in een warm klimaat.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels