Welke meerwaarde biedt een familiebedrijf in je industrieel bouwproject?
Brent De Keyser De Keyser Construct

Welke meerwaarde biedt een familiebedrijf in je industrieel bouwproject?

Vraag & Antwoord - De Keyser Construct

De juiste bouwfirma maakt of breekt je professioneel bouwproject, of het nu gaat om een nieuw kantoor, een opslagplaats of een atelier. Wil je veilig kiezen? Een hands-on familiebedrijf met decennia ervaring biedt tal van voordelen. 

Al doende leert men, en ook al durven bedrijven soms het tegendeel beweren, de kwaliteit van je werk neemt toe naarmate je projectervaring opdoet. Kies je voor een familiebedrijf met decennia aan intergenerationele ervaring? Dan kies je voor zekerheid, expertise en vakbekwaamheid. 

Persoonlijke betrokkenheid

Daarbij komt het schaalvoordeel. Bij een relatief klein bouwbedrijf word je als klant nauwer betrokken bij de uitwerking van je project. Bij De Keyser hebben we alles volledig zelf in de hand. Wij tekenen bijvoorbeeld zelf de plannen uit en produceren plooi- en afwerkstukken in eigen atelier, dat maakt het eenvoudiger om de klant inspraak te geven tijdens het bouwproces.

Een goed familiebedrijf gaat ook prat op transparante communicatie. Geen oeverloze telefoontjes met een receptie: bij ons kom je bij de zaakvoerder terecht. Daarnaast bouwt een familiebedrijf voor z’n klanten alsof het voor zichzelf is, die persoonlijke betrokkenheid is elders soms zoek. Maar die is belangrijk, zeker wanneer je volgens de strikte deadlines werkt van industriële bouwprojecten.

Op kmo-niveau

Een familiaal bouwbedrijf van gemiddelde grote zoals De Keyser Construct bewijst zijn meerwaarde in zowel grote industriële projecten als kmo-projecten. Wat de omvang ook is, elke opdrachtgever weet persoonlijke betrokkenheid en consistent vakmanschap te appreciëren. Die aanpak vind je het snelst in een familiebedrijf, en liefst één dat zoveel mogelijk in eigen beheer doet. 

Die aanpak betekent dat familiebedrijven als De Keyser Construct ook relatief ongehinderd blijven  groeien tijdens de coronacrisis. Wanneer je met weinig leveranciers of onderaannemers werkt, blijft het risico op problemen en vertragingen beperkt.

Dus of het gaat om gevel- en dakbekleding, asbestverwijdering of de renovatie of nieuwbouw van een opslagplaats, met ruim 20 jaar expertise en familiaal karakter zet De Keyser Construct een topresultaat neer. Op ons team kan je bouwen!

Deze expertise werd aangeboden door  De Keyser Construct

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels