Samen een stempel drukken
Bob Guldentops
& Kristof Compagnie
Guldenbouw -
Crave Architecture

Samen een stempel drukken

Testimonial - Guldenbouw -
Crave Architecture

Droomwoningen worden realiteit wanneer architect en aannemer elkaar begrijpen. Als ze samen hun schouders zetten onder ambitieuze bouwprojecten, kunnen ze een stempel drukken op de architectuur en de woonkwaliteit van een hele regio. Daarom werken Guldenbouw en architectenbureau Crave Architecture al meer dan tien jaar samen. “De groei van ons bedrijf is nauw verbonden met die van Crave Architecture”, benadrukt Bob Guldentops van bouwfirma Guldenbouw.

“Ik ken Kristof Compagnie, partner bij Crave Archictecture, al meer dan tien jaar”, begint Bob Guldentops het gesprek. “We werkten samen aan een bescheiden project in Haacht. Daar stelde ik vast dat Kristof de verschillende uitdagingen van het project ook kon bekijken vanuit mijn perspectief. Ik dacht dan weer mee na over hoe we zijn plannen optimaal konden realiseren. Ondertussen realiseerden we samen tientallen woningen en appartementsgebouwen.”

Variatie in architectuur 

Ook Kristof Compagnie vertelt met hetzelfde enthousiasme over het partnerschap. “In ons werk staat het verlangen naar architectuur en naar mooie plaatsen om te wonen, werken en leven centraal. We vinden dat verlangen ook bij onze klanten. We willen daaraan tegemoet komen. Daarom ontwerpen we woningen in verschillende stijlen, van modern tot landelijk. In Guldenbouw hebben we een partner gevonden die deze variatie in architectuur kan realiseren én die begrijpt welke verlangens onze klanten hebben.” 

Een aannemer met visie

“Een goede aannemer voert niet alleen uit wat op het plan staat, hij heeft ook een visie op de uitvoering van de werken”, gaat Kristof Compagnie verder. “Bob denkt voortdurend mee na. Hij houdt daarbij ook rekening met de mensen die na hem komen, zoals bijvoorbeeld de dakwerker. Hij denkt mee na over de moeilijke punten van het project, aansluitingen op daken, aansluitingen van verschillende materialen enzovoort. Bovendien is Bob zeer vlot bereikbaar en staat hij altijd klaar wanneer er problemen zijn op een werf. En natuurlijk is ook zijn prijszetting goed. Uiteindelijk blijft dat toch ook belangrijk.” 

Samen groeien 

Voor Kristof Compagnie is de samenwerking met Guldenbouw bepalend voor de groei van Crave Architecture. “In onze visie op architectuur en in onze manier van werken staat de wens van de klant én de kwaliteit van het project centraal. Wij kunnen een goed plan ontwerpen, het is ook de aannemer die dit moet realiseren. Zijn werk is ook ons uithangbord. Met Guldenbouw hebben we een partner die onze visie deelt op kwaliteit.”

“Anderzijds bieden de projecten die Crave Architecture ontwerpt de perfecte gelegenheid om onze expertise aan een groeiend publiek te tonen”, vult Bob Guldentops aan. 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels