Eenvoudige en efficiënte EHBO
Geert Lafaut
& Koenraad Verduyn
MExT

Eenvoudige en efficiënte EHBO

Bedrijfsprofiel - MExT

Afscheurbaar en zelfklevend verband, extra lange pleisters die drie dagen houden en een reinigende spray. Het zijn maar enkele voorbeelden van de praktische producten van MExT. “Met respect voor de wettelijke eisen, maar vooral met producten die veel verder gaan en de klant volledig ontzorgen”, zegt CEO Koenraad Verduyn.

MExT is al 28 jaar specialist in EHBO-diensten en materialen voor professionals en organisaties. Begin dit jaar kwam met Koenraad Verduyn een externe CEO aan het hoofd. Zijn taak: een groeitraject uitstippelen, zeker ook over de landsgrenzen heen. “Vandaag zijn we, naast België, al actief op de Duitse en Nederlandse markt met een zeer dicht netwerk van vertegenwoordigers. Onze ambities reiken zeker verder. Elk nieuw land is een complexe denkoefening, omwille van de wettelijke bepalingen en omdat we met een sterke lokale verankering werken.”

Zes seconden

Met een uitgebreid productengamma onder eigen label ontzorgt MExT elk bedrijf in zijn EHBO-noden. Het opzet is even eenvoudig als uitdagend: binnen de zes seconden hebt u zichzelf geholpen en kan u verder werken. Minder tijdverlies, meer professionalisme naar uw klant en veel gebruiksgemak. “Eén product van MExT vervangt drie traditionele producten”, licht Koenraad toe. “Bij ons zelfklevend verband is bijvoorbeeld geen schaar of verbandklemmetje nodig. U scheurt het gewoon af op de juiste lengte en brengt het aan. Een nette wondverzorging in een mum van tijd. Onze vertegenwoordiger demonstreert de producten tijdens zijn bezoek, zodat u precies weet hoe het werkt.”

Het assortiment van MExT evolueert mee met de markt en de klanten. Op basis van feedback via het vertegenwoordigersnetwerk, maar ook op maat van nieuwe wetgeving of nieuwe technieken. Zo voegde het bedrijf ondertussen AED-toestellen toe aan het gamma. Een volledig nieuwe pijler met gespecialiseerde vertegenwoordigers. Ook de jaarlijkse inspectie gebeurt in eigen beheer, volgens servicecontract. Alles om de klanten nog beter te ontzorgen.

De MExT Service

Elke sector is anders. Meer nog: elk bedrijf heeft zijn specifieke wensen en noden. Precies daarom begint MExT altijd met een analyse van de bestaande EHBO-voorzieningen en de behoeftes op een bedrijf. In overleg stelt uw vertegenwoordiger een pakket op maat samen, inspelend op de aanwezige risico’s en met respect voor de wettelijke bepalingen. “Daar stopt het zeker niet”, benadrukt de CEO. “Jaarlijks komt de vertegenwoordiger langs op een afgesproken tijdstip om de houdbaarheid van de resterende producten te controleren en alles opnieuw aan te vullen. Veranderen er zaken in de wetgeving die relevant zijn voor uw bedrijf, dan laten we dat proactief weten. Voor uw gemak.”

 

MExT
Industrieweg 1
8800 Roeselare
T. +32 51 24 67 73
info@mext.be
www.mext.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels