Een partner van staal
Stijn & Stephanie De Vos De Vos Metaalconstruct

Een partner van staal

Profiel - De Vos Metaalconstruct

De Vos Metaalconstruct maakt volop naam als specialist in lasercutting. “Met onze geavanceerde fiber laser zijn de mogelijkheden eindeloos. Van zodra de klant een idee heeft, kunnen we zijn project, groot of klein, uitwerken”, zegt zaakvoerder Stijn De Vos.

Al dertig jaar is het familiebedrijf, opgericht door vader Marc De Vos, actief in de metaalsector. Naast totaalprojecten in agro- en industriegebouwen heeft De Vos Metaalconstruct ook een verregaande expertise in staalconstructies op maat, waarbij het team zowel het ontwerpen, tekenen als plaatsen voor zijn rekening neemt.

“We hebben vorig jaar bij de verhuis naar onze nieuwe locatie het machinepark nog uitgebreid, waardoor we laser-, knip- en plooiwerk aanbieden. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om bij elk project probleemoplossend mee te denken met de klant. Hij weet wat hij wil, wij weten hoe we het kunnen maken. Nadat we de noden en wensen in kaart hebben gebracht, leiden we een project of opdracht vakkundig in goede banen. Op ons kan de klant bouwen.”

Dankzij de fiber laser is De Vos Metaalconstruct in staat om diverse metaalsoorten helemaal op maat te snijden. “Naast contour snijden, kunnen we ook lijnen, cirkels, sleufgaten, bogen, figuren, letters en dergelijke perfect op wens van de klant snijden en graveren. Het maximaal plaatformaat is 3000 x 1500 mm. We ­snijden staal tot 20 mm dik, roestvrij staal 304/306 tot 12 mm dik en aluminium tot 15 mm dik” vervolgt Stijn De Vos.

Ook voor knipwerk van platen tot een lengte van 4000 mm kan de klant terecht bij De Vos Metaalconstruct. “We beschikken tevens over een uiterst nauwkeurige hydraulische plooibank met een hoeksysteem voor precies plooiwerk tot een lengte van 4000 mm.”

Lastafels op maat

De Vos Metaalconstruct heeft zich ook verdiept in het ontwerpen van lastafels. “Onze troef is dat de tafels en de toebehoren in eigen atelier gemaakt worden, waardoor we helemaal kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten”, besluit zaakvoerder Stijn De Vos.

 

De Vos Metaalconstruct
Baron Van Loolaan 8 C
9940 Evergem
T. 09 273 97 56
info@devosmetaalconstruct.be
www.devosmetaalconstruct.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels