Is bestickering op mijn bedrijfswagen automatisch verzekerd bij schade?
Glenn Nuytemans KMO-Assur

Is bestickering op mijn bedrijfswagen automatisch verzekerd bij schade?

Vraag & Antwoord - KMO-Assur

Het antwoord is ‘neen’. Zelden wordt de verzekerde waarde van het aangekochte voertuig verhoogd met de nadien aangebrachte bestickering. En zo zal er bij de regeling van een omniumschade ook geen tussenkomst zijn voor de herbestickering. Het is één van de vele voorbeelden van zaken waar KMO-Assur als gespecialiseerde kmo-makelaar wél aan denkt.

Alle dagen geconfronteerd worden met vragen van ondernemers, geeft ons het voordeel om proactief voor onze klanten oplossingen te bieden.

Wil je graag nog enkele voorbeelden?

  • Indien je bedrijf beschikt over bestelwagens en een bijstand betaalt via de verzekeringspolis, ben je dan zeker dat je een camionette krijgt als vervangwagen?
  • Indien je over meerdere vennootschappen beschikt, ben je dan zeker dat de interne facturatie niet wordt meegeteld als basis voor je verzekeringspremie?
  • Indien je werkt als onderaannemer, weet je dan dat je voor die werf geen tienjarige aansprakelijkheidsverzekering moet afsluiten?
  • Indien je denkt over een goede brandverzekering te beschikken, weet je dan of omzetverlies ook gedekt is op het moment dat je zaak zou afbranden?
  • Indien je afhankelijk bent van een goede werking van mail of website, denk je dan dat je IT-provider zal opdraaien voor een eventuele hacking?

KMO-Assur unieke benadering

Bij KMO-Assur hebben we begrepen waar het in verzekeren om draait.

  1. We willen jou en je bedrijf persoonlijk kennen, en we houden zeer regelmatig contact. Je activiteiten wijzigen, je plaatst een elektrische laadpaal … Weinigen denken eraan om bij elke scheet hun makelaar te informeren, en dat willen we juist counteren.
  2. In onze filosofie is een verzekering het laatste puzzelstukje van je risicobeheer. Het is essentieel om je te helpen om claims te vermijden. We lezen je algemene voorwaarden na, maken een carpolicy op, lezen huurcontracten of het contract met je IT-Provider na …
  3. Preventie zit in onze genen, graag helpen we je hiermee op weg. 

Interesse in ons visitekaartje?

Nee, we hebben het niet over dat kartonnetje van 8x5 cm. Ons visitekaartje is een grondig analyserapport dat we maken van jouw verzekeringsdossier. We bieden dit gratis aan voor tien lezers van Sterck Magazine.

Meld je aan via kmo-assur.be/sterck 

Deze expertise werd aangeboden door  KMO-Assur

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels