Bespaar tijd én geld met Secretary Academy!
Katy Vercammen Secretary Academy

Bespaar tijd én geld met Secretary Academy!

Bedrijfsprofiel - Secretary Academy

Het unieke concept van Secretary Academy werd vijf jaar geleden opgericht door Katy Vercammen. Ze ontzorgt bedrijven en overheidsinstanties in de ruime regio van Antwerpen met hun administratie. Hoe? Door administratieve freelancers of collega’s aan te reiken. Of door uw administratieve processen te analyseren en te vereenvoudigen.

“Er zitten momenteel zeventien freelancers in mijn pool”, begint Katy. “Dat zijn stuk voor stuk sterke administratieve profielen, die voor lange of korte projecten het team van uw bedrijf versterken. We plaatsen mensen vanaf een dag per week bij een klant. Ik kies bewust om uitsluitend met zelfstandige profielen samen te werken. Deze mensen zijn op dezelfde manier als mezelf geëngageerd en staan op een gelijkaardige manier in de arbeidsmarkt. Onze freelancers ondersteunen uw officemanagement, secretariaat, facturatie of hr-diensten.”

Werving en selectie administratief personeel

Secretary Academy verzorgt ook de werving en selectie van administratieve profielen voor een onderneming. Mét persoonlijke aanpak en handige bereikbaarheid. “Hebben we een geschikte kandidaat gevonden, dan blijf ik daarna nog enkele weken zeer nauw betrokken om te kijken of alles vlot loopt.”

Administratieve coaching

“Het derde luik van Secretary Academy is administratieve coaching. Deze dienst bestaat sinds een jaar, maar groeit erg snel. Vanuit mijn vroegere expertise als directieassistente, neem ik de administratieve processen van een bedrijf onder de loep. Na een grondige analyse adviseer ik wat er anders of efficiënter kan. De handige tips en tricks krijgt iedereen er gratis en voor niks bij”, lacht Katy.

Wat brengt de toekomst?

“Mijn motto luidt: stilstaan is achteruitgaan. Ik probeer daarom altijd mee te zijn met de huidige marktsituatie. En door geregeld zelf coachings te volgen, blijf ook ik mijn flow van processen kritisch analyseren en tijdig bijsturen. Voorlopig staan er geen baanbrekende veranderingen op de planning van Secretary Academy. Hoewel. Misschien combineer ik deze zaak ooit met een droom die ik al lang koester: een hotelletje runnen op een mooie locatie met dito temperaturen, samen met de hulp en expertise van gelijkgestemde zielen.”

En u?

Kan uw bedrijf ook wel wat extra administratieve ondersteuning gebruiken? Of werpt u graag samen met Katy een heldere blik op uw administratieve processen? Doe dan zeker een beroep op Secretary Academy! Wie weet belandt u ooit nog op de gastenlijst van haar idyllische droomhotel!

Secretary Academy
Frans Standaertlei 5 bus 102
2180 Antwerpen - België
M. 0490 64 50 12

katy@secretary-academy.be
www.secretary-academy.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels