De digital studio die slimme diensten levert
Bert De Swaef, Pieter-Jan De Smet, Manon Adriaens, Maarten Oste Vulpo

De digital studio die slimme diensten levert

Bedrijfsprofiel - Vulpo

Een onderneming die mee wil met de tijd moet zijn online visibiliteit, branding, webshop, technologie en data allemaal op orde hebben. Geen sinecure. Gelukkig is er Vulpo – een team van programmeurs en designers – dat al jarenlang furore maakt. Oprichter Bert De Swaef geeft meer uitleg.

“We hebben weleens klanten uit het buitenland, maar we vinden het belangrijk om niet aan outsourcing te doen”, zegt Bert. “We leveren kwaliteit.” Toen hij in 2012 Vulpo opstartte, was hij nog alleen. Nu wordt hij omringd door drie programmeurs, een designer, een projectmanager en een team van regelmatig terugkerende freelancers. Zelf houdt hij zich vooral bezig met back-enddevelopment.

Maatwerk ‘from scratch’

Programmeren dus. Zwarte schermen met gekleurde lettertjes. Dat is waar Bert en zijn kompanen hun creatieve ei kwijt kunnen. Aanvankelijk voor het bouwen van websites en webshops, maar inmiddels is het aanbod breder gegroeid en focust het team op maatwerk. Bert: “We bouwen pakketten ‘from scratch’ om data te structureren of systemen te automatiseren. Daarnaast zijn we experten in UX, UI, PHP en Laravel-ontwikkeling. Dat klinkt misschien allemaal wat technisch, maar laat ik het zo zeggen: mensen die niet weten hoe ze aan hun codingprojecten moeten beginnen of die geen programma vinden dat bij hun wensen aansluit, kloppen bij ons aan. En dat is eigenlijk altijd het juiste adres!”

Vulpo
Brusselsesteenweg 81
9230 Wetteren - België
T. 09 223 10 09

info@vulpo.be
www.vulpo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels