Poortmeesters
Stefanie De Cock, Johan Lornoy Garvo

Poortmeesters

Bedrijfsprofiel - Garvo

Garvo, een kleinschalig en toegewijd familiebedrijf, zet in op duurzaamheid in alle aspecten van hun producten en relaties. Als specialisten in het plaatsen, onderhouden, herstellen en automatiseren van garagepoorten, automatisatie en recentelijk ook in Harol zonwering, hebben ze een ijzersterke reputatie opgebouwd in Brasschaat en omstreken. “Samen met ons team streven we elke dag naar de hoogste kwaliteit”, vertellen zaakvoerders Johan Lornoy en Stefanie De Cock.

Garagepoorten Vorsselmans biedt al meer dan 30 jaar topkwaliteit in garagepoorten. In 2012 namen Stefanie en haar man Johan het bedrijf over van de vorige eigenaren, die wilden dat het bedrijf voor hun trouwe klanten in goede handen bleef. “We kwamen via Johan’s werk bij een gemeenschappelijke leverancier in contact en besloten om ons kandidaat te stellen”, vertelt Stefanie. Het vriendelijk, hulpvaardig en gedreven team van Garvo telt nu vijf medewerkers, waaronder een showroom medewerker en twee werknemers in het veld. “We hechten veel waarde aan onze medewerkers en geven hen een stem. Als voormalige werknemers ‘in the field’ weten Johan en ik hoe belangrijk en waardevol hun werk en bijdragen zijn.”

Belofte voor kwaliteit en precisie

Garvo werkt samen met Belgische fabrikanten en betrouwbare leveranciers en aannemers om klanten de beste service te bieden. “We hebben bijna alle aannemers kunnen behouden waarmee de vorige eigenaars samenwerkten. Daar zijn we best trots op”, vertelt Stefanie. Naast garagepoorten, zonwering en automatisatie, legt Garvo ook de nadruk op perfecte afwerking. “We hechten veel belang aan opmetingen ter plaatse voor technische uitleg en aandacht voor details. Johan doet alle opmetingen bovendien zelf, dus klanten zijn zeker van een goed persoonlijk contact en een nihil risico op fouten. Kwaliteit blijft onze grootste prioriteit voor, tijdens en na de plaatsing.”

Duurzame verbondenheid

In hun divers klantenbestand, van particulieren tot KMO’s, syndicussen en aannemers, is duurzaamheid een belangrijk ingrediënt. “We streven naar duurzame relaties met klanten, partners en personeel en bieden daarnaast uitsluitend hoogwaardige duurzame materialen aan”, vertelt Stefanie. “Ons doel is om samen met klanten, partners en medewerkers een langdurige relatie te onderhouden, zodat we samen door één garagepoort kunnen blijven gaan.”

Optimaliseren voor groei

Als rasechte ondernemers weten Stefanie en Johan dat stilstand achteruitgang betekent. Momenteel zijn ze druk bezig met een strategie-oefening om hun aanbod en diensten te optimaliseren en hun klanten meerwaarde te bieden. “Het is vooral een bewust kader om te kijken naar de match tussen ons aanbod en de vraag van de markt. Zo kunnen we nieuwe diensten en producten ontwikkelen en ons bestaande aanbod verder optimaliseren”, aldus Stefanie.

Wil je de activiteiten van Garvo nauw blijven volgen? Je vindt meer info terug op www.garagepoorten-garvo.be

Garvo
Bethaniëlei 2
2930 Brasschaat - België
T. 03 663 49 85

info@garvo.be

www.garagepoorten-garvo.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels