Professionele opleidingspartner op maat
Hannelore Schuurmans SyntraPXL

Professionele opleidingspartner op maat

Bedrijfsprofiel - SyntraPXL

Opleiding voor je medewerkers, een doolhof? Niet bij SyntraPXL Business. Salesmanager Hannelore Schuurmans van SyntraPXL business zet – samen met haar team – dagelijks haar tanden in opleidingsvragen voor bedrijven en organisaties. “Als klanten polsen naar ons aanbod, kan ik daar geen pasklaar antwoord op geven. Hoe dat komt? Wij hebben geen pasklaar aanbod. Maatwerk is onze motor.”

Het Limburgse SyntraPXL is een begrip in toepasbare en professionele opleidingen. Naast een open aanbod, hebben ze ook een uitgebreide businessafdeling die op maat werkt: SyntraPXL business. “Als totaalpartner zetten we in op élk domein van de arbeidsmarkt. Denk aan een traject van junior naar senior operator, het bijscholen van storingstechniekers of het versterken van de customer service met trainingen in assertiviteit en klachtenbehandeling. Telkens met één duidelijk doel: de kennis van de medewerker en de organisatie verdiepen of verbreden. Bedrijven zoals Skondras, Nitto, Blokker en KBC Live rekenden al op onze expertise.”

Ontzorgen van A tot Z

SyntraPXL Business biedt hierin het absolute schoolvoorbeeld van maatwerk. “Wij kunnen aan elke opleidingsvraag tegemoetkomen”, vertelt Hannelore. “Open communicatie staat centraal in ons proces. In samenwerking met het volledige team ontwikkelen we een opleiding die beantwoordt aan de opleidingsnoden van de organisatie. Met de kennis en ervaring van onze business developers en ons groot netwerk van trainers garanderen we een kwalitatief aanbod. Bovendien ontzorgen we de klant door flexibel om te gaan met zowel planning als locatie. Opleidingen kunnen zowel op één van onze locaties doorgaan als in het bedrijf zelf en dit tijdens of na de werkuren.”

In het kader van de nieuwe arbeidsdeal is het voor veel werkgevers zoeken naar een startpunt voor hun opleidingen. “Daarin kunnen wij – als echte meedenkers – ondersteunen”, geeft Hannelore mee. “Als totaalpartner bieden we de juiste begeleiding van opleidingsplan tot uitvoering van de opleidingen. Met veel aandacht voor het menselijke aspect.”

Inhouse expertise

SyntraPXL Business biedt niet alleen opleidingen aan, ze nemen ook het bijkomende administratieve en juridische werk uit handen. “In ons team vind je experten die alles weten over de kmo-portefeuille, Vlaams opleidingsverlof, Werkbaarheidscheques,… We pluizen de mogelijkheden voor overheidssteun samen met onze klanten uit waardoor ze zonder zorgen de juiste opleidingen aan hun medewerkers kunnen bieden. SyntraPXL Business is een partner voor opleidingen op maat van de wensen en noden van elke organisatie.”

SyntraPXL
Thor Park 8040
3600 Genk - België
T. 011 30 32 42

info@syntrabusiness.be
www.business.syntrapxl.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels