Zorgeloos werken in een inspirerende setting
Stéphanie Beyens Frame 21

Zorgeloos werken in een inspirerende setting

Bedrijfsprofiel - Frame21

Een bureau. Een kantoor. Een vergaderruimte. Geen enkele onderneming kan zonder, hoe groot of klein je ook bent. Geen zin in dure investeringen in vastgoed en facilitair beheer? In de business centers van Frame21 vind je gegarandeerd een oplossing die je als gegoten zit. En dat in een eigentijdse omgeving waar het aangenaam vertoeven is.

We spreken Stéphanie Beyens, sinds februari 2023 de nieuwe CEO van Frame21. Met haar eerdere ervaring als operationeel manager in een co-workingspace is de sector haar alvast niet vreemd. Wat zijn haar plannen? “We willen nóg beter worden in wat we elke dag doen: een hippe werkplek creëren waar iedereen zich thuis voelt.”

Voor elke ondernemer

Om die ambitie waar te maken, heeft Frame21 een ruim aanbod aan kantoorformules. “We werken steeds een voorstel op maat van al je noden uit, of je nu zoekt naar een flexwerkplek om af en toe te gebruiken of een volledig uitgerust kantoor voor al je medewerkers. Bij ons ‘Full service’-concept zorgen we voor een instapklare kantoorruimte met alles wat jij en je mensen nodig hebben, inclusief onderhoud, receptie en telefoondienst. Maar ook een virtual office met administratieve ondersteuning of een postadres voor je maatschappelijke zetel behoort tot de mogelijkheden”, verduidelijkt Stéphanie.

Daarnaast heeft Frame21 meeting- en eventruimtes. “Met vergaderzalen voor 2 tot 35 personen en plaats voor events tot 200 gasten is er de nodige capaciteit voor al je plannen.”

Al die faciliteiten vind je op twee strategisch gelegen locaties. Frame21 Herentals ligt vlak bij de afrit van de E313, pal op de economische as tussen Limburg en Antwerpen. Frame21 Brussels Airport bevindt zich dan weer nabij de nationale luchthaven, een andere bruisende business hub.

Hospitality is our middle name
Wat maakt Frame21 zo uniek? Stéphanie: “We maken het verschil met onze focus op hospitality. We willen dat iedereen zich goed voelt in hun werkomgeving. Daarom maken we altijd een grondige analyse van wat elke klant nodig heeft op vlak van functionaliteit en ruimte. Vervolgens creëren we een passende oplossing. En sowieso werk je in een mooi vormgegeven kantoorconcept. Iedereen vindt bij ons wel een plekje: aan een bureau of een flexwerkplek, in de lounge of cozy corner, of in de zon op het dakterras in Herentals.”

En of die aanpak werkt. Zowel solo-ondernemers en jonge start-ups als gevestigde waarden uit binnen- en buitenland vinden vlot de weg naar Frame21. Wil je de troeven van deze bijzondere werkomgeving zelf ervaren? Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Frame21
Herentals Diamantstraat 8/214
2200 Herentals - België
T. 014 21 21 21

reception.herentals@frame21.be

Frame21 Brussels
Airport Da Vincilaan 2
1930 Zaventem - België
T. 02 793 19 59

reception.airport@frame21.be
www.frame21.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels