CASUAL & DRESSED MAATWERK VOOR DE HEDENDAAGSE MAN
Michael Van den Bril Van Den Bril - Your Suit

CASUAL & DRESSED MAATWERK VOOR DE HEDENDAAGSE MAN

Bedrijfsprofiel - Van Den Bril - Your Suit

Met zijn unieke gentlemen’s store Your Suit richt Michael Van den Bril zich al sinds 2017 op mannen die zoeken naar maatwerk voor zowel casual als formele kleding. Daarbij spreekt hij een breed publiek aan van particulieren, zelfstandigen, management en teams. “We kleden mannen op maat, ‘from breakfast to bar’ en ontzorgen hen met alles wat met hun garderobe te maken heeft”, klinkt het bij de gepassioneerde ondernemer.

Van Den Bril werd opgericht in 1958 en is sinds zes jaar in handen van Michael Van den Bril. Met een toegewijd team van twee tailors en twee adviseurs biedt Your Suit niet alleen premium kleding, maar ook vakkundig advies, en dat in een uitzonderlijke winkel. 

“In onze 500 m2 grote ‘gentlemen’s cave’, waar drukbezette mannen even tot rust kunnen komen, zetten wij in op een uitmuntende 1-op-1 service,” legt Michael uit. “We kennen de kledingkast van onze klanten en kunnen daar steeds op inspelen. We weten wat ze hebben, wat ze willen en helpen hen om hun garderobe met de juiste stukken aan te vullen.” 

Tailormade kleding

“Wij ‘customizen’ de man en zijn garderobe en gaan daar ver in”, gaat Michael verder. “Ik bestempel het vaak als ‘from breakfast to bar’. Of het nu gaat om een t-shirt en een polo of een broek, blazer of compleet pak: we kunnen alles voorzien. Casual of formeel. ‘Ready to wear’ maar vooral op maat gemaakt.”

Voor professionals en teams

Uiteraard kleedt Michael zijn klanten graag voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk. Maar ook voor corporate fashion en tailoring voor bedrijven ben je bij Van Den Bril aan het juiste adres. “Ondernemers, management en teams hebben evengoed nood aan vakmanschap, personalisatie en stijl. Ook hen kleden we graag. We werken dagelijks met zelfstandige ondernemers, sales- en management teams. Maar ook begrafenisondernemers en toprestaurants zijn klant bij ons. Zij kunnen bij ons in de zaak terecht maar wij meten onze klanten even graag op, bij hen op de werkvloer of op kantoor.

We noemen onszelf ook graag de sportieve tailor en zijn dan ook trots op onze samenwerkingen met Antwerp Giants, Kangoeroes Mechelen en voetbalclub Beerschot.”

Exclusieve merken en een eigen label

Your Suit heeft meer dan 30 kledingmerken in zijn portfolio, maar Michael wil voor het verschil maken met zijn eigen, exclusieve label.

“Met ons eigen premiummerk onderscheiden we ons écht,” bedrukt hij. “We gebruiken alleen de nieuwste en mooiste stoffen, creëren een Italiaanse flair, maar met een normale pasvorm, en zitten precies op het snijvlak tussen dressed & casual.

Van Den Bril - Your Suit

www.vandenbril.be 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels