Communicatief sterk
Paul Bauwens Straetus Antwerpen

Communicatief sterk

Straetus Antwerpen Incasso & debiteurenbeheer

Als doorgewinterde zaakvoerder – hij is vanaf zijn 19e zelfstandig ondernemer en verkocht al driemaal een succesvol bedrijf – weet Paul Bauwens als geen ander hoe belangrijk het is om je cashflow in orde te hebben. Daarom startte hij met een eigen franchisekantoor bij Straetus, internationaal bekend als ‘the friendly debt collector’, en werd hij er directeur van de regio Antwerpen.

Niemand ziet graag een vordering van een incassokantoor in de bus vallen. Maar Straetus onderscheidt zich. “Onze doelstelling is altijd het behouden van de klantrelatie”, legt Paul Bauwens uit. “Niemand maakt immers schulden omdat hij of zij dat wil. Meestal is er een onderliggend probleem met de cashflow. Als je daar goed mee omgaat als mens, dan vind je een manier om de situatie op een correcte manier aan te pakken. Meekijken naar het probleem, luisteren naar de twijfels. We doen aan klantvriendelijke communicatie. Dat is het succes van Straetus en de rode draad doorheen onze aanpak.”

Ervaringsdeskundige

Ondertussen heeft Straetus 50 vestigingen wereldwijd. Paul heeft als Directeur Regio Antwerpen een eigen kantoor en een eigen gebied waarin hij actief is. “Ondernemen zit in mijn bloed”, vertelt hij. “Ik heb meerdere bedrijven goed laten renderen en vervolgens verkocht. Daardoor weet ik als geen ander dat het noodzaak is om een gezonde cashflow te hebben, en vooral hoe je aan die gezonde cashflow komt. Om die reden sta ik graag klaar voor andere ondernemers om ze op een fijne, constructieve manier bij te staan. Dat verdient iedereen!”

Straetus Antwerpen
Heikantstraat 142
2900 Schoten - België
T. 03 300 02 61

antwerpen@straetus.be
www.straetus.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels