DÉ HVAC-REFERENTIE? VENTICO NATUURLIJK!
Nico Jasica Ventico

DÉ HVAC-REFERENTIE? VENTICO NATUURLIJK!

Bedrijfsprofiel - Ventico

Wie op zoek is naar een vakkundig bedrijf voor airco, warmtepompen of ventilatieinstallaties, is bij Ventico in Ranst aan het juiste adres! Dankzij een gepersonaliseerde aanpak, uitgebreid advies en het naleven van afspraken is Ventico uitgegroeid tot een echte referentie in de HVAC-sector.

Ventico werd in 2015 door Nico Jasica opgericht. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is vandaag een bedrijf met bijna twintig personeelsleden dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen. Zowel particulieren als bedrijven en projectontwikkelaars over heel Vlaanderen behoren tot hun klanten.

Onderneming van a tot z

“Ik kom uit een echt ondernemersnest”, vertelt Nico. Zowel mijn vader als mijn grootvader zaten in dezelfde branche. Ik leerde het vak van hen en startte later Ventico op. Met als extra troef dat wij totaalconcepten aanbieden. Waarom? Mijn interesse lag oorspronkelijk bij koeltechnieken. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer vragen over warmtepompen. En omdat ik graag zelf projecten van a tot z afwerk, ben ik mezelf steeds meer in andere technieken gaan verdiepen.”

Een totaalconcept van Ventico voorziet in alle werken op het gebied van verwarming, sanitair en ventilatie. “Handig voor ons om alles perfect op elkaar af te stemmen, en handig voor de klant, die niet met verschillende aannemers rekening hoeft te houden”, verduidelijkt Nico.

Afwerking next level


“Een nagenoeg perfecte afwerking is ook een van onze handelsmerken. Zelfs wanneer een klant een zwevend bad wil in een badkamer waar het water optisch vanonder de spiegel moet uitkomen. Bij zulke projecten is niet alleen de kwaliteit van ons werk belangrijk, ook het design moet tiptop zijn. En net die variatie vinden we bij Ventico belangrijk. Of het nu over een totaalconcept in een luxe residentiële villa gaat of een eenvoudige airco-installatie in een magazijn, we werken alles met evenveel zorg af!”


Daikin-superdealer

Ventico is een van de weinige spelers in België die zich Daikin-superdealer mag noemen. “Dat is een titel die met strenge voorwaarden komt. Technische kennis is daar één criterium van. Ook service na verkoop is een belangrijk onderdeel. Daarom zijn onze klanten in bijna alle gevallen binnen de 48 uur gedepanneerd.”

Toekomst?

“De toekomst voor Ventico? Stabiliteit! We verhuisden onlangs van Nijlen naar Ranst, omdat we in korte tijd een enorme groei kenden. Nog groter worden is niet meteen de ambitie. Ik hou van dit persoonlijke contact op de werkvloer. Ventico moet als bedrijf vooral gelinkt worden aan een vaste waarde bij zowel klanten als medewerkers. Kwaliteit van werk én in omgang met medewerkers staat hierbij centraal”, klinkt het. 

Ventico

Kromstraat 110 unit 4
2520 Ranst

M. 0473 45 44 26
nico@ventico.be www.ventico.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels