De ideale professionele keuken
Matthias Spaepen, Pieter Meelberghs, Dirk van Riel, Frank van Riel van Riel Grootkeukens

De ideale professionele keuken

Bedrijfsprofiel - van Riel Grootkeukens

Wie zoekt naar een grootkeuken op maat, hoeft in België niet lang te zoeken. Bij van Riel Grootkeukens, gerund door Dirk en Frank van Riel en inmiddels mee beheerd door Matthias Spaepen en Pieter Meelberghs, is er meer dan genoeg expertise aanwezig om daarin te voorzien.

Van kleine horecakeukens tot de grootste ziekenhuiskeukens, van Riel vind je overal terug. “Betrouwbaarheid is cruciaal en een gekend onderdeel van onze merknaam”, zegt Frank van Riel. “Daar heeft onze vader het bedrijf mee opgebouwd en mijn broer Dirk en ik hebben dat voortgezet. Met de jarenlange ervaring van Pieter en Matthias hebben we bovendien de volgende generatie al klaarstaan om het management stap voor stap over te nemen.”

Focus op meedenken

Dankzij de focus op meer dan alleen horeca – denk maar aan het leger, tankstations en retailzaken zoals Starbucks – kwam het bedrijf nóg sterker door de coronatijd heen. “Nu is het een kwestie van steeds een beetje verder te groeien”, vult Pieter aan. “Maar de focus blijft liggen op kwaliteit leveren en meedenken. Als de klant iets wil, dan zorgen we dat dat product geleverd wordt. En we doen niet alleen de plaatsing, maar ook de naservice. We zijn er dus, van de eerste gesprekken tot de laatste technische ondersteuning.” 

van Riel Grootkeukens
Bleukenlaan 13
2300 Turnhout - België
T. 014 41 24 56

info@vanrielgrootkeukens.be
www.vanrielgrootkeukens.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels