DE OPLOSSING VOOR BEDRIJFSPROCESSEN
Yves Helsen AFAS Software

DE OPLOSSING VOOR BEDRIJFSPROCESSEN

Bedrijfsprofiel - AFAS Software

Als het gaat om automatisatie en optimalisatie was AFAS Software er vroeg bij. Al in 1996 werd het bedrijf opgericht met één doel voor ogen: klanten inspireren om beter te ondernemen. Yves Helsen, Manager Support en Opleidingen bij AFAS Software in België, vertelt wat bedrijven zich daarmee uitsparen.

AFAS heeft vandaag vestigingen in België, Nederland en de Antillen. 700 mensen werken er. “Het is een familiebedrijf”, zegt Yves. “Nog altijd. We denken ‘out of the box’ en dragen klimaatvriendelijkheid hoog in het vaandel.” AFAS voorziet klanten van een volledig geïntegreerde softwareoplossing die het bedrijf zelf ontwikkelde. “We vinden dat automatiseren een continu proces is. Daarom ontwikkelden we onze software op zo’n manier dat je deze als bedrijf zelf kunt configureren, waardoor je zelfredzaam en onafhankelijk bent.”

Futureproof

De software evolueert enerzijds mee met de noden van de markt en anderzijds naar de visie van AFAS zelf. Corporate Social Responsibility is bijvoorbeeld hoe langer hoe meer een hot topic. AFAS biedt niet enkel in de software de mogelijkheid om je CSR-beleid te integreren, zelf willen ze ook met hun Clubhuis evolueren tot een volledig circulair bedrijf. “Daarnaast lanceren we een eigen AI-tool en zijn we onlangs een partnership aangegaan met innovatieplatform Living Tomorrow om de digitale processen van klanten te visualiseren. Ondernemers en werknemers tijd teruggeven zodat ze die aan betere zaken kunnen besteden, dat is onze missie!”

AFAS Software

Prins Boudewijnlaan 7A
2550 Kontich - België

T. 015 28 19 10

info@afas.be
www.afas.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels