EXCLUSIEVE TUINEN
Harald Hanquet Hplus Garden

EXCLUSIEVE TUINEN

Bedrijfsprofiel - Hplus Garden

Planten en tuinen hebben geen geheimen voor Harald Hanquet. Toen hij in 2009 met Hplus Garden bv begon, had hij er al een carrière van 15 jaar als zelfstandig tuinbouwer opzitten. Vandaag ontwerpt, realiseert en onderhoudt hij met zijn team tuinen en privé- en openbare domeinen van Vlaanderen tot de Ardennen. “We kunnen alles in en rond de tuin van a tot z ontwerpen en uitvoeren en begeleiden onze klanten tijdens heel dit proces. Zo maken wij het verschil”, klinkt het bij de zaakvoerder. 

Planten en tuinen hebben geen geheimen voor Harald Hanquet. Toen hij in 2009 met Hplus Garden bv begon, had hij er al een carrière van 15 jaar als zelfstandig tuinbouwer opzitten. Vandaag ontwerpt, realiseert en onderhoudt hij met zijn team tuinen en privéen openbare domeinen van Vlaanderen tot de Ardennen. “We kunnen alles in en rond de tuin van a tot z ontwerpen en uitvoeren en begeleiden onze klanten tijdens heel dit proces. Zo maken wij het verschil”, klinkt het bij de zaakvoerder. 

Harald Hanquet zette in 2008 zijn eerste stappen als tuinaannemer bij een gerenommeerd tuindesigner. Hij werkte mee aan prachtige tuinen in België en Nederland voor hij in 2009 zijn eigen zaak oprichtte: Hplus Garden bv. 

“De plantenkwekerij liet ik achterwege, maar alle kennis die ik daar opdeed, zette ik meteen in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Vandaag staan we onze klanten volledig bij in alles wat met hun tuin te maken heeft: ontwerp, planten- en gazonaanleg, onderhoud, bestrating en beregening, verlichting, zwemvijvers en zwembaden.” 

Van alle markten thuis

Met dat uitgebreide aanbod spreekt Hplus Garden bv een breed publiek aan van particulieren en bedrijven tot gemeenten.

“We werken voornamelijk voor particuliere klanten met een brede diversiteit aan inrichting en oppervlaktes van de tuinen. Uiteraard geven wij ook voor kleinere tuinen en bedrijfsterreinen het beste van onszelf. Elke tuin verdient bij ons evenveel aandacht en zorg."

“Door de jaren heen specialiseerden we ons sterk in het ontwerp, aanleg, onderhoud en behoud van grote privé- en kasteeldomeinen, uiteraard met inachtname van eventuele erfgoedreglementering. Ook gemeenten kunnen beroep doen op onze expertise.”

De succesformule

Hplus Garden bv bestaat uit tien mensen, bijgestaan door twee administratieve medewerksters en enkele zelfstandige onderaannemers. Een team waarin volgens Harald bijzonder veel expertise aanwezig is.

“Onze mensen maken het verschil, daar bestaat geen twijfel over. De medewerkers waarmee ik meer dan 15 jaar geleden begon, zijn er nog altijd. We hebben voor elke taak gespecialiseerde ploegen en ook onze architect steekt elke dag mee de handen uit de mouwen.” 

“We denken met onze klanten mee en geven hun de kans om zaken te wijzigen tot het helemaal is zoals zij het willen. Daarvoor werken we in drie fasen: een voorontwerp op basis van een gesprek, een tweede ontwerp met aanpassingen en dan pas het definitieve ontwerp. Van zodra dat goedgekeurd is, gaan we aan de slag. Ook na de realisatie blijven we dichtbij onze klanten voor onderhoud en advies.”

“Zo werden we een gevestigde waarde. We hebben daarvoor nooit echt actief promotie gevoerd. Onze reclame, zijn onze tevreden klanten. Dat toont toch aan dat onze formule werkt en vertrouwen schept”, sluit Harald af.

H + Garden bv

Augusteinenlei 30
2580 Putte - België

T. 015 24 17 28

harald@hplusgarden.be
www.hplusgarden.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels