Hr- en recruitmentservice mét persoonlijke touch
Ellen Vertongen MOon Recruitment & Consultancy

Hr- en recruitmentservice mét persoonlijke touch

Bedrijfsprofiel - MOon Recruitment & Consultancy

De dames van MOoN Recruitment & Consultancy zorgen voor een frisse wind in het hr- en recruitmentlandschap. En dat al drie jaar lang. Oprichtster Oona Noyen en businesspartner Ellen Vertongen bieden samen met hun gedreven team van vijftien medewerkers een complete hr- en recruitmentservice mét persoonlijke touch.

En dat doen ze goed! Het geheim? Ellen en Oona vormen een hecht team. Ze beslissen alles samen maar hebben ieder hun specialiteit. Oona ontfermt zich hoofdzakelijk over het luik consultancy, terwijl Ellen zich voornamelijk met het team van recruiters bezighoudt. De gezamenlijke constante is maatwerk. In prijs én in dienstverlening.

Recruitment enerzijds…

“We zorgen ervoor dat onze klanten de juiste mensen vinden voor hun vacatures”, vertelt Ellen. “Dat kan gaan over één medewerker of om tientallen jobs. Wij zijn geen interimkantoor, maar bieden enkel uitdagingen waarbij de kandidaat een contract ontvangt van onbepaalde duur. We zoeken en leveren de meest uiteenlopende profielen voor vrijwel alle sectoren.”

… consultancy anderzijds!

“Net daarom zijn we echt een generalistisch hr-adviesbureau”, vult Oona aan. Zo rekruteren we voor kmo’s of zelfstandigen die een eerste aanwerving doen en verleggen we vaak de focus naar consultancy bij grote multinationals als Deloitte en DHL. Concreet betekent dit dat klanten bij ons terecht kunnen voor een hr-consultant op deeltijdse of voltijdse basis en voor korte of lange termijn. We adviseren rond hr-gerelateerde zaken zoals aanwerving, learning & development, loonkosten en alles wat gerelateerd is aan personeelszaken.”

MOoNlanding in Dubai

Dat MOoN van alle markten thuis is, mag je letterlijk nemen. “We zien enorm veel verschillende bedrijfsculturen. Onze klanten komen echt uit alle sectoren en regio’s. Zo werken we al een tijdje voor bedrijven verspreid over heel Europa. En kunnen we met enige trots zeggen dat we ondertussen ook in Dubai actief zijn.”

Walk your talk

De flexibiliteit en mogelijkheden die MOoN aan hun klanten biedt, straalt ook af op hun bedrijfscultuur. “We gaan altijd voor een duurzaam partnership en staan graag dicht bij onze klanten en medewerkers”, benadrukt Ellen. “Daarom plaatsen we onze mensen alleen bij een klant die echt bij hen past en krijgen onze partners altijd ‘dedicated recruiters’.” Deze aanpak willen we ook op eigen werkvloer laten doorschemeren. We willen een stabiele werkomgeving bieden waar medewerkers geregeld de kans krijgen om zich in nieuwe projecten vast te bijten. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor een fijne sfeer. En dito teambuildings natuurlijk”, lachen Oona en Ellen.

MOon Recruitment & Consultancy
Nijverheidsstraat 54
2570 Duffel - België

info@moon.be
www.moon.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels