(INDUSTRIE)BOUWEN OP VERTROUWEN
Glynis Kenis, Goemmer Dillen Industriebouw Almobé

(INDUSTRIE)BOUWEN OP VERTROUWEN

Bedrijfsprofiel - Almobé

Een persoonlijke aanpak in de industriële bouw: daar maakte Almobé haar paradepaardje van. Al bijna 40 jaar werkt het bedrijf volgens dezelfde kernwaarden.

Almobé begon in 1985 als bescheiden onderneming van Marc Kenis en zijn vrouw Nancy Huygen. Het groeide sterk door en vormde in januari 2022 een erg mooie overname voor dochter Glynis Kenis en haar man Goemmer Dillen. Zij zetten het werk verder, met dezelfde zorg voor kwaliteit, hun klanten en een persoonlijke aanpak.

Modern bouwen

“We merken dat onze klanten onze werkwijze appreciëren”, zegt Goemmer. “We zorgen er namelijk voor dat een dossier steeds wordt opgevolgd door één persoon. Zo hebben ze een vast aanspreekpunt dat ze kennen en vertrouwen. Daarnaast spelen we altijd kort op de bal en zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten.”

Almobé is steeds mee met haar tijd, ook als die iets woeliger is. “De afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk in de bouw. Grondstofprijzen zijn sterk gestegen, energieprijzen eveneens”, legt Goemmer uit. “We begeleiden onze klanten dan ook graag in hun zoektocht naar kostenefficiënte oplossingen. Onze specialiteit ligt bij nieuwbouw, maar we zijn eveneens zeer bedreven in grondige renovaties of verbouwingen die bestaande gebouwen beter isoleren, energiezuiniger en modern maken.”

Almobé

Boechoutsesteenweg 15
2150 Borsbeek

T. 03 321 34 92

info@almobe.be
www.almobe.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels