MEESTERS IN BEDRIJVEN ONTZORGEN
Ilse Demarbaix & Veerle Van de Paer Payroll Masters

MEESTERS IN BEDRIJVEN ONTZORGEN

Bedrijfprofiel - Payroll Masters

Ilse Demarbaix en Veerle Van de Paer richtten begin dit jaar Payroll Masters op. Het bedrijf mag dan nog erg jong zijn, hun ijzersterke formule is alvast een blijvertje! En hoewel de bedrijfsnaam anders doet vermoeden, bieden ze veel meer dan alleen payrollondersteuning.

Ilse en Veerle geven een antwoord op het huidige tekort aan payrollmedewerkers. Voor een korte of lange periode een consultant van Payroll Masters nodig? Een dag per week of voltijds? Het doel blijft altijd de klant ontzorgen op het vlak van payroll en hr-administratie.

“De functie van payrollmedewerker staat al een tijdje op de lijst van knelpuntberoepen. En wij zorgen voor allerlei oplossingen”, klinkt het. “Zowel voor tijdelijke vervangingen als voor groeiende ondernemingen staan we paraat. Want de tijd die nodig is voor de personeelsadministratie tijdens zo’n groei, is niet altijd voldoende om een extra medewerker aan te nemen, maar toch vaak te veel om het zelf te doen.”

De ambitie van Veerle en Ilse is groot. Naast hun vakkundige payrollservices zetten ze zich langzaam maar zeker ook op de kaart als totale hr-partner. Welzijn op de werkvloer – zowel bij eigen mensen als bij klanten – staat hierbij centraal!

Payroll Masters

Veerle Van de Paer
M. 0494 50 03 38
veerlevandepaer@payroll-masters.be

Ilse Demarbaix
M. 0497 81 81 15
ilsedemarbaix@payroll-masters.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels