Naar een hoger verlichtingsniveau
Serge Embrechts E.L.C. Lighting

Naar een hoger verlichtingsniveau

Bedrijfsprofiel - E.L.C. Lighting

Serge Embrechts belandde via een aantal omwegen in de professionele verlichtingsbranche. Zijn bedrijf, E.L.C. Lighting, zag voor het eerst het licht in 2005. Amper een jaar later liet Serge al zijn eigen industriegebouw met kantoren bouwen in het Antwerpse Dessel.

Licht brengt een nieuwe dimensie met zich mee. Om exact die reden zijn er heel wat geïnteresseerde klanten voor complete en kwalitatieve lichtinstallaties. E.L.C. Lighting voorziet die installaties voornamelijk aan elektriciteitsinstallateurs en industriële klanten in België en Luxemburg. “We begeven ons op de aanbestedingsmarkt en leveren verlichting voor onder andere overheidsgebouwen, rusthuizen en op sportterreinen”, vertelt Serge Embrechts. “Twee van onze meest gerenommeerde projecten zijn het ultramoderne station van Luik en de grootste gevangenis van België, in Haren.” Alle verlichting komt van kwaliteitsvolle en deskundige West-Europese producenten.

Dochteronderneming

Het succes van E.L.C. Lighting kreeg vanzelfsprekend een gevolg. Serge bouwde verder aan zijn team, dat inmiddels uit vijf personen bestaat en nog meer gemotiveerde mensen zoekt. “Daarnaast heb ik in 2021 samen met een bevriende professional een extra onderneming opgericht, H&E Technics. Met deze firma zijn we actief in kleine elektrische installaties, professionele grootkeukens en groene elektriciteitsoplossingen zoals de installatie van zonnepanelen, laadpalen, batterijen en warmtepompen. De ambitie? Ook deze firma geleidelijk aan uitbouwen tot een succes en onze merknaam kenbaar maken onder klanten in de Belux.”

E.L.C. Lighting
Stenehei 30/14
2480 Dessel - België
T. 014 70 42 51

info@elc-lighting.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels