Onvergetelijk bedrijfsevent
Wim Put Walibi

Onvergetelijk bedrijfsevent

Bedrijfsprofiel - Walibi

Op zoek naar een toffe plek voor jouw bedrijfsevenement? Bij Walibi Belgium ben je aan het juiste adres! Hier beleven jong en oud een onvergetelijke dag vol avontuur. Van adrenalinejunkies die snelle rollercoasters willen trotseren tot gezellige ritjes door themawerelden voor de kleintjes. “We garanderen een onvergetelijke tijd met je collega’s en zakenpartners”, vertelt accountmanager Wim Put.

In 1975 begon Walibi met een fijn zandstrand, een achtbaan, pony’s, kano’s, botsauto’s, de waterteleski en vijf kermisattracties. Maar door de jaren heen is Walibi uitgegroeid tot een van de grootste parken in Europa. “Ondertussen bestaat Walibi al bijna 50 jaar en werden we meerdere malen verkozen tot beste pretpark in België”, vertelt Wim vol enthousiasme. “Maar wat weinig mensen weten is dat Walibi ook B2B erg actief is”, vervolgt hij. “Een bedrijfsevenement in ons pretpark beleven is de ideale formule om te genieten met het hele gezin of een leuke dag te beleven met collega’s. Van familiedagen tot personeelsfeesten, teambuildings of klantenevents: we rollen de rode loper uit voor elk type bedrijf en zorgen voor een aanpak op maat.

Bedrijfsbeleving op maat

Bedrijfsevents op maat, dat is waar Walibi echt in uitblinkt. “We passen ons aan naar de wensen van de klant en het budget dat ze beschikbaar hebben”, zegt Wim. “Of je nu een kleinere groep bent van 20 personen of een mega-evenement organiseert met wel 15.000 aanwezigen, we staan klaar om het perfecte bedrijfsuitje te creëren.” Bovendien zijn er verschillende formules beschikbaar. Sommige groepen gaan voor de totaalbeleving met een all-in-one formule, inclusief catering. Anderen gaan nog een stapje verder en huren het park gedeeltelijk of zelfs volledig af. “Ons eventteam zorgt voor een onvergetelijke ervaring”, legt Wim uit. “We starten met een persoonlijk onthaal, waarbij we banners en beach flags van jouw bedrijf gebruiken en zorgen voor een warm welkom. Daarnaast regelen we een exclusieve meet-and-greet met onze mascotte. En uiteraard is er volop ruimte om met je gasten van alle attracties in het park te genieten en een leuke tijd te beleven.”

Verrassende geschenken

Bedrijfsgroepen hebben bij Walibi ook nog diverse andere mogelijkheden tot hun beschikking. “In het Walibi Event Center kunnen we 1.000 zittende gasten ontvangen met alle faciliteiten van een feestzaal, inclusief catering door een van de grootste Belgische traiteurs”, zegt Wim. “Bedrijven die hun medewerkers willen trakteren op een leuke dag zonder speciale toeters en bellen, kunnen dan weer voordelige tickets boeken met een speciale webcode of hen verrassen met onze cadeaukaart voor een vrij te besteden bedrag in de shops en restaurants in het park. En natuurlijk zijn er altijd onze giftboxes, waar je zelf een pakket kan samenstellen met bijvoorbeeld toegangstickets en cadeaukaartjes om je medewerkers te bedanken. Alles is mogelijk”, zegt Wim.

Plezier voor iedereen

Walibi is de thuisbasis van unieke, state-of-the-art attracties in België, die zowel jong als oud weten te bekoren. “Heel veel mensen associëren Walibi met adrenaline en stevige attracties, maar we hebben voor iedereen attracties op maat: voor waaghalzen, maar ook voor zij die iets rustigs verkiezen of iets gezellig willen doen met het hele gezin”, stelt Wim. “Zoals in Fun World bijvoorbeeld. Dat is een kleurrijke wereld op maat van de allerkleinste avonturiers, met attracties die hen hun eerste spannende momenten bezorgen.

Topservice en -belevenis

Wat Walibi écht onderscheidt voor je bedrijfsevent? Hun unieke topservice en -belevenis. “It’s a fun business, but also a serious business”, lacht Wim. “Voor de bezoeker is het pretpark een speeltuin, maar niet voor ons. We willen dat mensen zorgeloos genieten en ontzorgen hen door kleine praktische taken en grotere operationele zaken van hen over te nemen, zodat jij als organisator optimaal kan beleven. Vanaf de eerste informatieaanvraag zorgen we voor een persoonlijke en efficiënte aanpak en begeleiden we klanten van a tot z.” Ook qua cateringaanbod en restaurants speelt Walibi in op de dynamische themagebieden, naast traditionele maaltijden. “We gaan ‘the extra mile’, want klantbeleving is onze topprioriteit”, stelt Wim.

All-season fun

Walibi zet voortdurend in op vernieuwing. “We hebben de voorbije jaren fors geïnvesteerd. 2024 staat volledig in het teken van het vernieuwde Aqualibi, maar we hebben ook leuke plannen voor de toekomst, met nieuwe spectaculaire attracties en aanpassingen in ons huidige parkaanbod. In december zijn we zelfs voor het eerst open tijdens de eindejaarsperiode voor een heerlijk gezellig winterevenement met feestelijke winterdecoratie. Pretparkfans zullen hun hartje zeker kunnen ophalen”, aldus Wim. 

Walibi
Boulevard de L’Europe 100
1300 Wavre - België
M. 0477 56 19 79

wim.put@walibi.com
www.walibi.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels