Strategisch marketingbureau
Diana Lee, Wouter Deroost Strarex

Strategisch marketingbureau

Bedrijfsprofiel - STRAREX

Op zoek naar meer dan een simpele website of folder? STRAREX biedt de perfecte marketingstrategie die écht werkt. Als full-service strategisch marketingbureau focussen ze zich op duurzame groei en meetbare resultaten.

In 2019 richtte zaakvoerders Diana Lee en Wouter Deroost STRAREX op, met een duidelijke missie voor ogen. “We kwamen talloze middelgrote bedrijven en multinationals tegen die gefrustreerd waren door hun marketinginspanningen, teleurstellende resultaten en tactische campagnes”, vertelt Diana. “Vaak ontbrak het aan data, een helder doel en strategie, en een slimme business gerichte aanpak. Bij STRAREX richten we ons volledig op groei en betrouwbaarheid. We verzamelen en analyseren data om de ROI te optimaliseren met op maat gemaakte strategieën.”

Marketingtransformatie

Volgens Wouter is marketing dan ook geen opzichzelfstaand doel. “Marketing is simpelweg een instrument om dat doel te bereiken”, vertelt hij beslist. “Wanneer we naar potentiële klanten kijken, merken we vaak dat hun bedrijfsstrategie losstaat van hun marketing en verkoopinspanningen. De kern van onze business is om gezamenlijk in gesprek te gaan met leidinggevenden en hun bedrijfsstrategieën om te zetten naar een marketingstrategie die daadwerkelijk impact heeft. We streven naar een culturele fit met partners die bereid zijn om die investering te doen.

Noem het gerust een marketingtransformatie. “We innoveren voortdurend de marketingaanpak van onze klanten door de optimale strategie te creëren die hun doelen bereikt en bieden ondersteuning bij alle processen en tools, van gestructureerde marketingplannen op basis van sterke data en marktonderzoek, tot krachtige digitale marketing en creatieve branding”, voegt Diana toe.

Mensgerichte aanpak

Maar bij STRAREX is marketing ook voornamelijk gebaseerd op een mensgerichte aanpak. “We hechten waarde aan duurzame relaties, niet alleen met onze medewerkers, maar ook met al onze zakelijke partners”, vervolgt Diana. “We werken samen met diverse organisaties en partijen, met als doel langdurige samenwerkingen op te bouwen. Dit heeft zeker een positieve invloed op het succes van al onze campagnes en strategieën die we ontwikkelen voor onze klanten.” “Daarnaast voeren we parallel aan het traject campagnes uit en verzamelen we data, om zo vroeg mogelijk resultaten te presenteren.”

 

Pionier in innovatie

Het zit in het dna van STRAREX om voortdurend te streven naar verbetering en innovatie. Dat vertaalt zich ook in hun toekomstplannen. “We stimuleren een innovatieve cultuur en verkennen voortdurend nieuwe marketingkanalen, -tactieken en -technologieën om kansen voor onze klanten te ontdekken en innovatie te omarmen. Zo spelen we optimaal in op veranderingen in het marketinglandschap”, aldus Wouter.

STRAREX BV
Madrasstraat 62
2000 Antwerpen - België
T. 03 300 18 21

hello@strarex.com
www.strarex.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels