THUIS IN ZWARE MACHINES
Toon Antens Antens Rijsbosch

THUIS IN ZWARE MACHINES

Bedrijfsprofiel - Antens Rijsbosch

Gekend om zijn ongeëvenaarde service en ondersteuning zet Toon Antens met zijn onderneming een nieuwe standaard in de levering en service na verkoop van zware machines.

Antens Rijsbosch zet steeds meer in op nieuwe markten. Wat begon als een bedrijf dat zich specialiseerde in landbouwmachines groeide doorheen de jaren uit tot een speler die thuis is in bredere industriewerken. “Zo werken we bijvoorbeeld steeds vaker met havenbedrijven voor graafmachines, shovels en schrankladers, maar ook onze op maat aangepaste verreikers en telescoopladers bereiken een almaar breder publiek”, zegt Toon Antens, zaakvoerder van Antens Rijsbosch.

Bouwen aan duurzame relaties


De jarenlange ervaring in de landbouwsector geeft Antens Rijsbosch een ongekend competitief voordeel. “We zijn het gewend om 24 op 7 klaar te staan voor onze klanten”, vertelt Toon. “Ook op zon- en feestdagen staan we klaar om problemen te verhelpen. Die service trekken we uiteraard door naar al onze klanten.”

Die staat van paraatheid is een gegeven dat maar weinig leveranciers van zware machines op deze schaal kunnen aanbieden. Toon: “Wij slagen hierin omdat we ons focussen op het opbouwen van duurzame relaties. We kunnen bijvoorbeeld de meeste vervangonderdelen zelf fabriceren, waardoor onze klanten nooit lang moeten wachten op een reparatie. We verkopen niet alleen machines, maar bieden ook advies en nazorg.”

Antens Rijsbosch

Hoge Mereyt 5z
2960 Brecht - België

Hoogbraak 9
2387 BaarleHertog - België

Nonnenkuil 18
5111CP BaarleNassau - België

T. 03 667 47 74
info@antens.be www.antens.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels