Veiligheidsmeesters
Ken De Bisschop & Jeff Wyns Spider Security

Veiligheidsmeesters

Bedrijfsprofiel - Spider Security

Voor wie zich overal en altijd veilig wil voelen, is Spider Security de juiste keuze. Deze veiligheidsspecialisten in elektronische beveiliging laten niets aan het toeval over. “Onze totaalbeveiligingen op maat creëren vertrouwen en zekerheid bij elke klant. Klanttevredenheid staat voorop, en we weten waar we mee bezig zijn”, vertelt business & development manager Ken De Bisschop.

Na 28 jaar ervaring in zijn vorige beveiligingsbedrijf, voelde CEO Jeff Wyns dat het tijd was voor een nieuwe stap. In 2019 richtte hij daarom Spider Security op, met een duidelijk doel voor ogen: Totale beveiligingsoplossingen bieden met een persoonlijke aanpak. “Op papier lijkt Spider Security misschien een jong bedrijf, maar bijna alle technici met uitgebreide ervaring en kennis zijn vanuit het vorige bedrijf met ons meegekomen”, zegt Ken. “Die voorsprong heeft ons de afgelopen jaren echter al stevig doen groeien op zowel de Belgische als internationale markt, inclusief diensten in Frankrijk en Nederland. Ook internationale klanten kunnen rekenen op onze topbeveiligingsoplossingen.”

Veiligheid op maat

Het team van Spider Security verzorgt installatie en onderhoud van state-of-the-art beveiligings- en bewakingssystemen, zoals alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging, artikelbeveiliging en kluizen voor diverse behoeften. “We bundelen alle opgedane kennis, wetenschap en toepassingen om unieke beveiligingsprojecten te realiseren, zowel voor particulieren als professionals”, legt Ken enthousiast uit. “Of het nu woningen, kantoren, winkelcentra, bouwwerven of tankterminals zijn - we zorgen voor het juiste alarmsysteem op maat.

Simulatie en samenwerking

Een belangrijk pluspunt bij Spider Security is hun proefsimulatie, waar klanten live kunnen zien hoe enkele camera’s en een beveiligingssysteem in de praktijk functioneren. “Maar onze kwaliteit reikt nog verder dan dat”, gaat Ken verder. “Terwijl sommige beveiligingsbedrijven zich alleen op alarmsystemen of camera’s richten en anderen enkel op branddetectie, kunnen we bij Spider Security dankzij onze eigen in-house IT-afdeling en helpdesk een optimale samenwerking tussen deze al die diverse componenten verzorgen. Daarnaast voldoen al onze installaties aan wettelijke normen en worden ze door gekwalificeerde mensen met de juiste vergunningen geïnstalleerd.”

Trendbewust innoveren

Sinds 2023 neemt Spider Security gedurfde stappen om haar aanwezigheid binnen de maritieme sector uit te breiden en te versterken. “Maar we blijven eveneens in lijn met de markttrends”, voegt Ken toe. “De diefstal van zonnepanelen door koperdieven is bijvoorbeeld een groeiend probleem dat we nauwlettend in de gaten houden met op maat gemaakte oplossingen. Steeds met verantwoordelijkheid en klanttevredenheid als prioriteit”, aldus Ken. 

Spider Security
Jagersdreef 4b
2900 Schoten - België
T. 03 303 72 82

info@spidersecurity.be
www.spidersecurity.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels