Vernieuwend partnership voor het succes van circulaire isolatie
Christophe Eggen
& Robin De Schutter
Businezz Booster - Nivomix

Vernieuwend partnership voor het succes van circulaire isolatie

Testimonial - Businezz Booster - Nivomix

Wanneer de ambities en waarden van twee ondernemingen mooi matchen, is de basis voor een succesvolle samenwerking snel gelegd. Robin De Schutter van Nivomix en Christophe Eggen van Businezz Booster vonden elkaar in een streven naar innovatie en het commercialiseren van een sterk product met een mooi verhaal. Om de circulaire vloerisolatie van Nivomix met succes in de markt te zetten, ontwikkelde Businezz Booster een unieke Recruitment as a Service-formule. Een win-win voor beide partijen, klinkt het bij de gedreven ondernemers.

Met Nivomix brengt Robin De Schutter een unieke vloerisolatie op de markt die gebaseerd is op gerecycleerd piepschuim. “Het ingezamelde piepschuim verwerken we opnieuw tot de bolletjes en vermengen we vervolgens met mineraalcement tot circulaire vloerisolatie. Ons product biedt dus een perfect antwoord op de uitdagingen van vandaag.”

Vanuit vestigingen in de Kempen en vanuit Oost- en West-Vlaanderen wil Robin de isolatie in eerste instantie in Vlaanderen aan de man brengen. Daarna richt hij zijn pijlen ook op Wallonië en Zuid-Nederland. Daarvoor rekent Robin op Businezz Booster. 

“Het team van Christophe vindt de juiste commerciële technische adviseurs die wij regionaal inzetten. In maart begonnen we de zoektocht, vandaag hebben we een samenwerking met twee gedreven, commerciële talenten.”

Innovatief aanbod voor vernieuwend product

“Toen ik met Robin sprak over de ambities van Nivomix en waar het bedrijf voor staat, voelde ik meteen een goede match”, vult Christophe Eggen aan. “Het product ligt helemaal in lijn met de klimaatdoelstellingen en Europese wetgevingen. Dat sprak mij meteen aan. En aangezien Nivomix vernieuwend is, wou ik ook een innovatief aanbod doen.”

Recruitment as a Service (RAAS)

“Omdat ik geloof in het verhaal van Nivomix, hebben we met Businezz Booster voor het eerst Recruitment as a Service (RAAS) aangeboden”, vertelt Christophe. “Zoals steeds werken we met een ‘no cure, no pay’-formule. Waar anderen iemand rekruteren en daarvoor een fee vragen, zorgen we er in dit RAAS-model voor dat de salesposities bij Nivomix altijd bemand blijven en genereren we voor onszelf recurrente inkomsten. Een win-win voor beide partijen dus.”

Maximale ontzorging 

Dat vindt ook Robin, die benadrukt dat de Recruitment as a Service-oplossing Nivomix volledig ontzorgt zonder afhankelijk te worden van Businezz Booster. 

“De commerciële technische adviseurs zijn rechtstreeks met ons in contract. In dit model genieten we dus van maximale ondersteuning en zijn we er van verzekerd dat nieuwe mensen steeds met de juiste skills correct geïnformeerd via een goede partner bij ons komen, zonder dat dit afhankelijkheid creëert. Dat Christophe en zijn collega’s ons perfect begrijpen en zorgen voor een vlotte en transparante communicatie, is de kers op de taart.”

Businezz Booster
www.businezzbooster.be

Nivomix
www.nivomix.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels