DANKZIJ OPTIMALE SAMENWERKING NAAR GEZONDE GROEI VOOR KMO’S
Wendy De Vries Join Forces

DANKZIJ OPTIMALE SAMENWERKING NAAR GEZONDE GROEI VOOR KMO’S

Bedrijfsprofiel - Join Forces

Join Forces helpt bedrijfsleiders en hun team om gezond en duurzaam te groeien zonder dat het ten koste gaat van werkgeluk of mentale ruimte. “Als business flow facilitator faciliteer ik een optimale samenwerking tussen bedrijfsleiders en hun teams, waardoor ze topprestaties leveren en klaar zijn voor wat de toekomst brengt”, vertelt zaakvoerster Wendy De Vries.

Mensen meenemen in een nieuw verhaal: het is altijd al de leidraad geweest in Wendy’s carrière. Zo evolueerde ze zeven jaar geleden naar een functie als agile coach. Een beslissing die voor haar aanvoelde als thuiskomen, want dit werkt enkel wanneer wordt ingezet op de combinatie van resultaat- en mensgericht werken. “In mijn huidige rol kan ik me nu nog meer onderscheiden”, legt ze uit. “In de bedrijfswereld zijn veranderingen vaak een uitdaging. Als zaakvoerder heb je dan de collectieve intelligentie en steun van je medewerkers nodig om continuïteit te waarborgen en je bedrijf gezond te laten evolueren voor verdere groei. Daarbij geloof ik niet in het ‘managen’ van medewerkers. Via leidingen richting geven kan je een werkcontext creëren waarin medewerkers zich intrinsiek gemotiveerd voelen om het beste van zichzelf te geven. Zo kunnen ze - binnen een duidelijk kader - hun bijdrage leveren, volledig in lijn met de visie van de bedrijfsleider. Dit vormt de kern van wat ik met Join Forces wil bereiken.”

Join, Grow & Flow

Met haar ‘Join, Grow & Flow’- programma begeleidt Wendy KMO’s op zoek naar een meer autonome organisatie, en dit op een praktische en pragmatische manier. “Teams die zichzelf organiseren zijn van onschatbare waarde voor KMO’s die hun impact en veerkracht willen vergroten in een wereld die voortdurend verandert, bijvoorbeeld tijdens overnames of in het tijdperk van hybride werken.”

“Met het programma zorgen we ervoor dat elke individuele medewerker zich verbonden en gemotiveerd voelt vanuit een duidelijke en inspirerende bedrijfsmissie. Via workshops en tussentijdse begeleiding on the job leiden we hen naar een vernieuwende vorm van samenwerken, met een duidelijk doel en meetbare resultaten voor ogen. Zo ervaren de medewerkers hun persoonlijke impact op het grotere geheel van het bedrijf en ontstaat er een diepere verbondenheid binnen het team en met het bedrijf,” legt Wendy uit.

Focus op kmo’s

Join Forces focust op KMO’s, en daar heeft Wendy een duidelijke reden voor. “Sinds ik zelf ondernemer ben, is mijn bewondering voor bedrijfsleiders die vanuit hun passie een KMO hebben opgericht alleen maar gegroeid”, licht ze toe. “Hun energie wordt vaak volledig opgeslokt door het dagelijkse management, waardoor ze de broodnodige tijd en ruimte voor groei missen. Dankzij mijn werkwijzen en tools bied ik hen de ideale formule om tot een efficiënte organisatie en fijne werkplek te komen, terwijl ze als CEO zelf meer mentale ruimte krijgen. Een win-winsituatie.”

Slim ecosysteem

Wendy ontwikkelde haar ‘Join, Grow & Flow’-programma om bij zoveel mogelijk KMO’s toe te passen. “In de toekomst wil ik zelfs een ecosysteem ontwikkelen met vaste, complementaire partners die me hierbij kunnen ondersteunen. Zo kunnen we samen nog meer impact creëren”, deelt ze vol enthousiasme.

Benieuwd hoe jij als bedrijfsleider samen met je KMO efficiënt en gezond kunnen verder groeien? Dan kan je bij Wendy terecht voor een gratis kennismakingsgesprek.

Join Forces
Grote Bollostraat 122
3120 Tremelo - België

M 0483 11 83 83

wendy@joinforces.be
www.joinforces.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels