Hoe kan interieurinrichting jouw klanten en medewerkers motiveren?
Chris Huybrechts

Hoe kan interieurinrichting jouw klanten en medewerkers motiveren?

Vraag & Antwoord - Projectatelier

Het is belangrijk om een interieur te ontwerpen dat bij je bedrijf past. Daarom starten we zelf steeds met een basisverkenning waarin we de cultuur van het bedrijf leren kennen. Wie werkt er? Wat zijn de behoeften? Welke uitstraling wil men naar klanten en medewerkers geven?

Veel collega’s zijn vooral meubelverkoper maar dat is maar een heel klein aspect van interieurinrichting. Kies voor een ontwerper die ook expert is in ergonomie, licht, akoestiek, het creëren van sfeer en die kan werken binnen een afgelijnd budget. Het wordt ook steeds belangrijker om met ecologische en duurzame materialen te werken. Je bedrijf is constant in evolutie. Kies daarom voor producten met een nalevergarantie van 10 jaar. Kies voor ook voor kwaliteit, dus voor producten met een totale garantie van 5 jaar. 

Totaalaanpak

Je mag het effect van een goede inrichting niet onderschatten. We horen van klanten dat medewerkers liever komen werken, langer werken en minder snel ziek zijn als ze zich goed voelen op het bedrijf. De fysieke omgeving speelt daar een duidelijke rol in. 

Het is in die zin ook belangrijk om voor ontspanning te zorgen. Dat kan bijvoorbeeld met een loungehoek waar men rustig een rapport kan lezen of een gezellige bistro om ’s middags de boterhammen op te eten of een kom soep te nuttigen. 

Grotere bedrijven creëren zelfs een echte wellnessruimte. In onze nieuwe showroom Officelab hebben we verschillende belevingsruimtes gebouwd. Daar kunnen bouwers en verbouwers effectief de verschillende belevingen voelen en ervaren voor ze een keuze maken.

Zoek een partner die het totaalplaatje van A tot Z, sleutel-op-de-deur, kan realiseren. Interieur is zoveel meer dan meubilair. Het is een middel dat je helpt om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren, om klanten aan te trekken, om betere resultaten te halen. Je bedrijf moet de uitstaling hebben die je wenst.

content/antwerpen/images/magazines/2015/STERCK Antwerpen 7/MUGS/_0005_STERCK_ANTWERPEN_7_VRAAG_ANTWOORD_Chris-Huybrechts.jpg

Chris Huybrechts is zaakvoerder van Projectatelier en ziet een interieur als middel om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels