Start 2016 in stijl
Christa Vossen mannenmode

Start 2016 in stijl

6 Tips

De komende weken staan onze agenda’s weer goed gevuld met talrijke nieuwjaarsrecepties. Steel de show in een chique pak, met gezellige knits of met een stijlvolle maar tikkeltje edgy look en werk je outfit altijd af met de juiste accessoires. Met hun tips leiden Patrick en Christa, zaakvoerders van Vossen mannenmode in Balen, je stijlvol door de winter.

Pochet & manchetknopen

Met een blazer, hemd en jeans ga je altijd goed gekleed de deur uit. Mag het wat feestelijker zijn, ga dan voor een kostuum dat je afwerkt met een gekleurde riem en kleurrijke schoenen. Manchetknopen vormen de ‘final touch’ en mogen zeker niet ontbreken, net zoals een pochet. Of je nu een kostuum of blazer draagt, een pochet in een felle kleur kleedt het geheel af.

Something blue

Het kleurenpallet van deze winter bestaat uit verschillende blauwtinten die je vlot kan combineren met cognac. Die cognackleur vind je zelfs terug in kleine details zoals stiksels, een fantasietje in de kraag of in de knopen. De rustige blauwtinten gaan bovendien mooi samen met de accessoires die nu erg kleurrijk zijn, gaande van strikjes en sjaals tot armbandjes. Drie hippe items trouwens die zich perfect lenen als cadeautip!

Gestrikt

Niets zo hip deze winter als een mooie strikje dat je bij voorkeur zelf strikt. Dat vraagt wel even oefening, maar je zal zien, eens je dat onder de knie hebt gaat dat vanzelf. Geef je toch de voorkeur aan een das, kies er dan een waarin een kleuraccent uit de kledij van je partner terugkomt. Zo creëer je een mooi en stijlvol geheel.

Must-have

Een wit hemd flatteert altijd en kan je zowel overdag op het werk als ’s avonds op restaurant of op een feestje dragen. Je kan het combineren met een kostuum of een blauwe blazer en een jeans; of als je geen fan bent van jeans met een gekleurde chino. Kortom, welk seizoen het ook is, elke man moet minstens één mooi wit hemd in zijn kast hebben. Ook hier geldt dat je de look afmaakt met de juiste accessoires.

Knitwear

Nog een item dat deze winter een prominente plek verdient in je garderobe is knitwear. Op de iets warmere winterdagen is gezellige knitwear perfect om zo rond te lopen, bij vrieskou trek je er een jas over aan. Onze wintercollectie telt heel stijlvolle knitwear met leuke fantasietjes, zoals een gekleurd stiksel of een cognackleurige ellenbooglap. Afhankelijk van de combinaties die je perfect maakt voor een iets chiquere of een eerder casual look.

Unieke combinaties

We kiezen voor merken die trends zetten en vernieuwend zijn. Tegelijkertijd is ons aanbod zo ruim, dat we talrijke combinaties kunnen maken en voor elke man – jong of oud, klein of groot, mager of bourgondisch– een unieke look kunnen creëren die past bij zijn persoonlijkheid en zijn karakter onderstreept. Bovendien kan je je schoenen bij ons volledig naar eigen smaak samenstellen en op maat laten maken. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een tasje koffie of glaasje bubbels. Wij staan altijd zelf in de zaak en zijn elke zondag open. Tot binnenkort!

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels