Stercke partner

Bedrijfsinfo

RCB Grivan: uw persoonlijke boekhoudkantoor in Zonhoven
Een vertrouwenspersoon die uw boekhouding en financiële situatie strak volgt? Dat is uw boekhouder van RCB Grivan in Zonhoven. Uw dossier krijgt een persoonlijke beheerder. Moet u een strategische beslissing nemen of wilt u financieel advies van een ervaren expert? Dan bespreekt u uw mogelijkheden uitvoerig met een van de twee zaakvoerders.

Veel meer dan boekhouding
Uw boekhouding is niet los te koppelen van uw ruimere financiële plan en uw fiscaliteit. Wij brengen de samenhang in beeld en helpen u met alle aspecten: uw jaarafsluiting, belastingaangifte en fiscale optimalisatie. Of we dokteren samen met u een uitgebreide financiële planning uit. Daarbij nemen we het kapitaal van uw onderneming én uw persoonlijke vermogen onder de loep. Zo rekent u op een strategische vermogensopbouw en een gerust pensioen.

Bereikbaar en flexibel
Als u uw boekhouder nodig hebt, moet die bereikbaar zijn. Daarom nemen wij ook buiten de kantooruren de telefoon op. En lukt het u niet om tot bij ons boekhoudkantoor in Zonhoven te raken? Dan komen wij zelf naar u toe, waar u ook woont in Limburg.

Zoekt u een doorgewinterde boekhouder die u ondersteunt met uw financiën, fiscaliteit en boekhouding? Contacteer RCB Grivan!