NV Mathieu Gijbels

bedrijfsprofiel

U wilt bouwen of verbouwen? Wat is dan voor u het belangrijkste? Timing? Budget? Kwaliteit? Ervaring? Creativiteit? Nazorg? Zo weinig mogelijk bouwzorgen? Het is moeilijk om hieruit een keuze te maken... Maar misschien hoeft dit niet: bij NV Mathieu Gijbels krijgt u het allemaal, dankzij hun sterk team van voordenkers en hun bezorgdheid om uw veiligheid.

Garanties

Aan het woord is Herman Verwimp: "Veilig bouwen is zoveel méér dan alleen de veiligheid van de uitvoerders. Het betekent ook zekerheid garanderen aan onze klanten. En die zekerheid bieden wij in de vorm van garanties op kwaliteit, uitvoeringstermijn en budgetbeheersing. Deze garanties worden u voorgesteld door een team van ervaren topmedewerkers, stuk voor stuk mensen die met hart en ziel de bouwsector veilig willen maken. Het gaat hier om een team van voordenkers, zoals wij ze noemen. Zij bereiden zich met uiterste zorg voor op de weg die ze met de klant zullen bewandelen. En ook na het afleggen van deze weg, staan we voor onze klanten klaar met nazorg en service na verkoop, dankzij een goed georganiseerde servicedienst en onze financieel sterke basis."

Garanties

Alles start met een perfecte voorbereiding en een goede samenwerking met de architect. Een goed en onderbouwd plan is immers de voorwaarde voor een gegarandeerde timing en planning, zonder te moeten inboeten op kwaliteit of gebruiksvriendelijkheid. Door een sterk projectleiderschap en het volharden bij barre weersomstandigheden, slaagt het team van NV Mathieu Gijbels er telkens opnieuw in om deze planning te realiseren. "Bijkomend bieden we ook een budgetgarantie aan, zolang er binnen de afspraken van het contract gebleven wordt. Ook dit kunnen we enkel doen omdat onze voordenkers door hun kennis en creativiteit op alles voorbereid zijn." verklaart Herman verder.

Volledig bouwproces

Bij NV Mathieu Gijbels kan u levenslang terecht. "We beheren het volledige bouwproces: van voorafgaande studies, over funderingswerken en montage tot de afwerking en het onderhoud van elk gebouw. Dankzij ons studiebureau en onze productieafdelingen kunnen we zeer snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten, zowel tijdens als na de werken."

De vele voorbeelden bewijzen dat NV Mathieu Gijbels zijn woorden ook in daden omzet.  Bedrijven als Scandinavian Tobacco Group, BMW Beckers, Scania, Quick, Versuz, BMW Davo, Delorge, VHS, TTL, Het Sportpaleis, De Boneput (tenniscentrum van Kim Clijsters) maakten de keuze voor deze gereputeerde aannemer, omdat veilig bouwen nu eenmaal belangrijk is.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels