Financiële mentor
Andy Schuurmans & Jurgen Donkers Anadyr

Financiële mentor

bedrijfsprofiel

Een overzichtelijke portefeuille hebben, over de correcte verzekeringen beschikken en van bij het begin met een goede pensioenplanning starten. Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dat vaak toch anders te zijn. Anadyr maakt het verschil voor zelfstandigen en vrije beroepers: zij begeleiden hen in het beheer, optimaliseren en beschermen van hun patrimonium zodat ze op beide oren kunnen slapen.

Veel ondernemers wachten tot ze iets opgebouwd hebben en doen dan pas een beroep op een adviseur voor hun familiaal patrimonium. “Maar dat betekent dat je onderweg veel hebt laten liggen. Door veel vroeger, zelfs van bij de opstart van je onderneming, een adviseur in te schakelen, ga je veel sneller financieel onafhankelijk zijn”, stelt Andy.

Onafhankelijk van je pensioen

Een mening die ook Jurgen Donkers toegedaan is. De prille dertiger startte eind 2012 met zijn bedrijf Edworx, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk. “Het is verbazingwekkend hoe weinig ondernemers zich van bij het begin financieel laten begeleiden”, vertelt Jurgen. “Anadyr beschikt over kennis en expertise die veel verder gaat dan die van een boekhouder, ze vullen elkaar als het ware perfect aan.” Andy bevestigt dat ongeveer dertig procent van zijn klanten inderdaad boekhouders zijn.

Elk teamlid van Anadyr heeft zijn specialisatie en legt alles heel begrijpbaar uit. Jurgen: “Zo overliepen ze alle polissen met ons en namen ze ons gewaarborgd inkomen onder de loep. Anadyr denkt ook vooruit naar de toekomst: wat als, in het slechtste geval, dit of dit gebeurt? Hoe kan jij je daar als ondernemer tegen wapenen? Verder laat Anadyr je in een veilige, opbouwende lijn werken zodat je later niet afhankelijk bent van je pensioen.” 

Investeren in vastgoed

Jurgen weet dat hij ooit wilt investeren in vastgoed en ook daar bewijst Anadyr zijn meerwaarde. Andy: “Enerzijds geven we aan wanneer een ondernemer best investeert in vastgoed, anderzijds beschikken we over de finesse om te weten in welk vastgoed je best investeert, bij welke maatschappij je best langsgaat, gaan we na of het huwelijkscontract goed afgedekt is en maken we de financiering in orde.”

Door die veelzijdigheid vindt Jurgen Anadyr een absolute meerwaarde voor elke ondernemer. “Ze hebben alle expertise in huis om het totaalplaatje kritisch te bekijken en ze denken heel toekomstgericht. Ik raad zeker ook elke starter aan om Andy eens te contacteren. Je kunt beter van bij het begin een goede financiële partner hebben die alles meteen op punt zet voor jou. Je maakt dan veel minder fouten en zij hebben werkelijk voor alles een op maat gemaakte oplossing.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels