De glazen primus
Kristof Rutten & Fabio Salvo Colormatics

De glazen primus

bedrijfsprofiel

Qutex staat synoniem voor ramen, deuren en sectionaalpoorten van superieure kwaliteit. “Wij zijn niet de goedkoopste, maar de kwaliteit die wij leveren behoort wel tot de allerhoogste”, stellen zaakvoerders Kristof Rutten en Fabio Salvo. Voor elk nieuwbouw- en renovatieproject biedt Qutex de meest optimale oplossing, met oog voor techniek, kwaliteit en esthetiek.  

De lat ligt hoog: Qutex werkt altijd met producten van de beste kwaliteit, het laat zijn ramen en deuren enkel door ervaren vakmensen plaatsen en het gaat er prat op dat klanten op een onberispelijke service kunnen rekenen. Kristof: “Wij trekken resoluut de kaart van de hoogste kwaliteit. Daarom werken we voor onze ramen en deuren uit aluminium samen met het Duitse merk Schüco, dat garant staat voor een lange levensduur en een robuuste opbouw met een uiterst slank aanzicht. Ook het Duitse kwaliteitsmerk Rehau voldoet met zijn ramen en deuren uit pvc aan onze kwaliteitseisen.”

Verder volgen Kristof en Fabio persoonlijk alle projecten op. “We vinden het belangrijk om van bij het begin volledig mee te zijn met het (ver)bouwverhaal van de klant. We denken actief mee met hem, reiken meerdere ideeën aan en bezoeken samen referentieklanten. Het is ook belangrijk dat de klant een duidelijk zich heeft op het verloop en de timing. Goede afspraken zorgen ervoor dat iedereen tevreden is.”

Na de plaatsing neemt Qutex het werfverslag met de klant door en peilt het naar zijn tevredenheid. “Zo kunnen we continu bijsturen waar nodig en toekomstige klanten een nog hogere kwaliteit aanbieden. Klanten hebben niet elke dag ramen, deuren of sectionaalpoorten nodig en het vraagt toch een investering, daarom streven wij altijd de perfectie na.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels