Verzekeringsspecialist
Hilde Essers, Bert Dierick,Philip Vanstiphout,Grete Remen& Kristoff Wienen INDUVER Hasselt Nv

Verzekeringsspecialist

bedrijfsprofiel

Induver Verzekeringen, met kantoren in Antwerpen, Gent en Heusden-Zolder, viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Dankzij de gezamenlijke drive van de meer dan honderd ervaren medewerkers en de organische en externe groei, boekte Induver vorig jaar groeicijfers van 38%. Daarmee verstevigt het zijn marktpositie in de top tien van onafhankelijke makelaars in België. Philip Vanstiphout, gedelegeerd bestuurder van Induver Hasselt nv: “Een bedrijf blijft enkel vooruitgang boeken als het voortdurend in kennis investeert. Bovendien garanderen wij met onze diepgaande kennis een kwaliteitsvolle service. Een filosofie die onze klanten weten te waarderen”. Ondernemers Hilde Essers, Grete Remen, Kristoff Wienen en Bert Dierick vertellen waarom zij zo tevreden zijn van Induver.

H.Essers

Hilde Essers, gedelegeerd bestuurder van H.Essers, heeft een sterke voorkeur voor lange termijn partnerships met een beperkt aantal makelaars in plaats van een exclusieve samenwerking met één partij. “De voornaamste selectiecriteria die wij hanteren zijn de kwaliteit en flexibiliteit van de dienstverlener en de mate waarin hij een oplossing kan bieden die tegemoet komt aan de specifieke noden van een internationaal bedrijf als H.Essers. Induver past heel goed in deze strategie. Vanuit een historische samenwerking met onze Business Unit ‘uitzonderlijk vervoer’, waar Induver ons bijstaat met een proactieve en participatieve aanpak vanuit zijn expertise in transport, o.a. door periodieke preventiemeetings en chauffeursvergaderingen, is de samenwerking zowel inhoudelijk als geografisch verder geëvolueerd. Toen wij vorig jaar op zoek waren naar een geïntegreerde oplossing inzake rechtsbijstandsverzekering voor onze internationale vloot, legden we die vraag neer bij Induver. Na overleg stelde Induver ons een oplossing op maat voor, waarbij bijzondere aandacht besteed wordt aan periodiek overleg, goede rapporteringen en professionele opvolging.” 

Damhert

Ook Grete Remen van Damhert sloeg de handen in elkaar met Induver. “Damhert is momenteel in volle groei, het is dus meer dan ooit belangrijk dat we verder kunnen focussen op onze core business: de ontwikkeling, productie en distributie van gezonde voeding naar het retailkanaal. De nood aan een makelaar die zorgt voor een korte opvolging van de evolutie van Damhert werd ingevuld door ons partnership met Induver, dat dankzij zijn persoonlijke aanpak maatwerk biedt voor onze binnenlandse en buitenlandse vestigingen. Induver beschikt daarenboven over de technische knowhow van complexe buitenlandse wetgevingen en denkt op elk terrein oplossingsgericht met ons mee”, vertelt Grete. 

ZDP

Een ander bedrijf dat al jaren een beroep doet op de expertise van Induver, is Zolderse Dakprojecten. “Induver bewijst jaar in jaar uit een betrouwbare partner te zijn. Door de operationele focus van ons dynamisch bedrijf hebben wij nood aan professionele ondersteuning om verzekeringskwesties aan te pakken. Elke dag opnieuw kunnen we rekenen op hun diepgaande technische expertise. We worden met kennis van zaken ingedekt tegen alle mogelijke risico’s waarmee we geconfronteerd worden”, zegt zaakvoerder Kristoff Wienen. “Vaste contactpersonen zorgen voor duidelijke communicatie en proactieve oplossingen bij allerhande verzekeringsvraagstukken. Complexe schadedossiers vereisen vaak onmiddellijke actie. Telkens opnieuw slaagt Induver erin onze belangen te verdedigen en te zorgen voor een snelle afhandeling. Die professionele begeleiding laat ons toe onze indirecte kosten beter te beheersen.”

Miniflat

Ook Bert Dierick, gedelegeerd bestuurder van Miniflat, is heel tevreden over Induver. “Toen ik besloten had om Miniflat over te nemen van mijn vader,  ging ik op zoek naar efficiënte maatregelen om het rendement in ons bedrijf te verhogen. Voor de verzekeringen schakelden we Induver in voor een 'second opinion' van ons dossier. Hun professionele aanpak heeft mij positief verrast: specialisten kwamen ter plaatse om ons bedrijf beter te leren kennen. De betrokkenheid was groot en resulteerde in diepgaande inzichten. Na een bezoek aan onze beide vestigingen werden alle mogelijke risico’s zorgvuldig in kaart gebracht en besproken. Vervolgens ging Induver, na een constructief overleg, in onderhandeling met verschillende verzekeraars en kwam het terug met een opmerkelijk resultaat: ze bekwamen niet alleen een aanzienlijke premiebesparing op jaarbasis, maar bovendien ook belangrijke technische uitbreidingen op het bestaand pakket waardoor ik als ondernemer op beide oren kan slapen.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels