Referentie in vloeronderhoud
Luk Kathagen & Rudi Brauns Kathagen

Referentie in vloeronderhoud

bedrijfsprofiel

Vegen en schrobben? Heel wat bedrijfsleiders vinden het een noodzakelijk kwaad en dus een overbodige kost. “De goedkoopste oplossing is echter vaak de duurste”, klinkt het bij Kathagen. “Dankzij een goed vloeronderhoud kun je immers erg veel kosten besparen en krik je je imago op.”

Kathagen importeert al ruim 25 jaar kwalitatieve Eureka veeg- en schrobzuigmachines en distribueert deze in de volledige Benelux. Het bedrijf uit Bree heeft een ruime voorraad machines en beschikt over een eigen onderhouds- en hersteldienst. “Een goed vloeronderhoud start met de vloer, niet met een machine”, zegt Rudi Brauns, sales- en marketingmanager bij Kathagen. “We staan er dan ook voor gekend om oplossingsgericht te werken en degelijk en onderbouwd advies op maat te geven. Pas na een grondige analyse van de vloer, de vervuilingssoort en het verwachtingspatroon van de klant, stellen we een betrouwbaar toestel voor.”

Ecologische topproducten

De reinigingsmachines van Eureka zijn van een uitmuntende kwaliteit. Bovendien spendeert het R&D team van Eureka alsmaar meer aandacht aan ecologische oplossingen. “Het rendement van de Eco-toestellen is ontzettend groot”, zegt Rudi Brauns. “Met een schrobzuigmachine uit de Eco-lijn haal je een professionele machine in huis met een erg sterke reinigingskracht, een fikse werktijdbesparing en innovatieve waterrecuperatietechnologie. Op 5 jaar tijd is de investering van een Eco 61 toestel volledig terugverdiend. En dan is de extra werktijd die vrijkomt nog niet ingecalculeerd.”  

Gebruiksvriendelijk

Schoonmaken? Het is verplichte kost in elke sector. Kathagen is niet enkel gekend in productiebedrijven maar ook in de medische sector, automotive, bouwbedrijven, retail en logistiek. “Een veeg- of schrobmachine is interessant voor elk bedrijf met een oppervlakte vanaf 200 m2”, verduidelijkt Brauns. “Het bedienen van een Eureka-machine is bovendien erg eenvoudig. Dat bewijzen we graag tijdens een demonstratie op de werkvloer. Bovendien voorzien we bij aankoop standaard een opleiding over de bediening en het onderhoud.”

Nieuwe website

In de ruime toonzaal in Bree krijg je niet enkel een overzicht van de Eureka veeg- en schrobzuigmachines maar ook van andere professionele producten op het vlak van cleaning, heating, perslucht en minitransport. “Ook via onze gloednieuwe website krijg je per type toestel erg veel productinformatie en kun je videofragmenten bekijken of een technische fiche downloaden. Daarnaast is het ook mogelijk om online een demo, offerte of onderhoud aan te vragen.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels