Nooit meer stilstaan
Tristan & Martijn Menten Menten Truck Service

Nooit meer stilstaan

bedrijfsprofiel

Een bouwbedrijf dat een specifieke vrachtwagen nodig heeft om een interessant project te kunnen aannemen. Of een logistieke dienstverlener die op zoek is naar een krediet voor de aankoop van een nieuw voertuig. Die ondernemingen kunnen bij Volumex terecht voor de huur, huurkoop of leasing van een bestel- of vrachtwagen op hun maat. “Waar een bank op een bepaald moment de lijn trekt, gaan wij een stap verder”, zegt Martijn Menten van Volumex. “Wij kijken verder dan de schuldgraad van onze klanten en zien de persoon achter de cijfers. Met een huuraanbod op maat helpen wij onze klanten om hun ambities te realiseren.”

Turbo power

Het idee is vergelijkbaar met de turbo in een auto. Op het moment dat je extra kracht nodig hebt wordt die geleverd door de turbo, maar van zodra je het gaspedaal lost, neemt de extra kracht weer af. Dat illustreert wat wij met Volumex doen”, legt Tristan Menten uit. De naam is een knipoog naar de Volumex compressor uit het verleden. “Op momenten waarop onze klanten een extra voertuig nodig hebben, kunnen ze er via ons over beschikken. Met onze verhuurformules spelen we flexibel in op hun noden. Door zelf snel te schakelen zorgen we ervoor dat onze klanten dit ook kunnen doen.”

Maatwerk

“Bij Volumex begint alles met een goed gesprek. Waar heeft de klant precies nood aan? En welke financieringsformule past daar het best bij? Op basis van dat gesprek werken we een oplossing op maat uit”, zegt Martijn Menten. “In tegenstelling tot andere verhuur- of rentingbedrijven kan de klant bij ons kiezen voor op maat gemaakte voertuigen. Ze zijn altijd zeker van jonge voertuigen én we werken een totaalpakket uit. Indien gewenst compleet met 24-uren-bijstand, verzekering, onderhoud,… Wie met een Volumex-contract rijdt, weet dat hij zo mobiel mogelijk gehouden wordt. Wij kennen de transportsector en hebben een trouw, ervaren team achter ons staan. Duiken er toch problemen op onderweg? Dan leveren wij de gepaste service. En ook financieel zijn er op die manier geen verrassingen onderweg.”

Klanten die een bepaalde periode een specifiek voertuig nodig hebben weten met een all-in-huurcontract van tevoren precies hoeveel dat kost. Indien een klant graag een bepaald type vrachtwagen wil aankopen, kan dit via een huurcontract getest worden voor hij die investering doet. Of beschikt hij nog niet over het startkapitaal? Dan is de formule huurkoop wellicht beter geschikt.

Voor elke klant leveren we een oplossing op maat van zijn behoeftes, budget en wensen met een lange termijn relatie in het achterhoofd.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels