Service & Vertrouwen

bedrijfsprofiel

Door de jaren heen is Paesen Trucks uitgegroeid tot een gevestigde waarde. De Volvo Trucks-dealer staat al ruim 35 jaar gekend voor een prima service. De grootste troeven van deze one-stop-shop? Een grote voorraad wisselstukken, goed uitgeruste, ruime werkplekken, snelle herstellingen, ervaren vakbekwame mecaniciens, ...

Marc Paesen richtte het bedrijf in 1978 in Peer op. Ondertussen staan er meer dan 50 werknemers op de loonlijst en is ook de tweede generatie actief. Zonen Kristof, Wouter en Frederik runnen de zaak samen met hun vader. “We zijn stilaan gegroeid en in 2008 hebben we een tweede vestiging geopend in Heusden-Zolder door de overname van Hoflijk Trucks”, legt Marc Paesen uit. “Daardoor is ons cliënteel niet meer beperkt tot Noord-Limburg. Dankzij de goede ligging van de twee vestigingen – aan het Klaverblad in Lummen en de Noord-Zuidverbinding in Peer – dekken we nu de volledige provincie Limburg en een stuk van Vlaams-Brabant.”

Vertrouwen

Paesen Trucks verkoopt niet enkel Volvo-vrachtwagens, lichte vrachtwagens van Isuzu, Granalu-opleggers en mini-graafmachines uit de Volvo Compact Construction Equipment-lijn, maar staat ook in voor onderhoud en herstellingen. “En net daar maken we het verschil”, zegt Wouter Paesen. “We werken elke dag aan een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten en bieden een totaalservice. Het gaat allemaal om mensen, wij zijn dan ook fier op ons hecht team van gemotiveerde medewerkers. Hierdoor kunnen onze klanten altijd rekenen op een uitstekende dienstverlening.”

Ecodriving

Het dienstenpakket van Paesen Trucks is erg uitgebreid. “Naast financiering, leasingmogelijkheden, verzekeringen en onderhoudscontracten hechten we ook veel belang aan opleidingen. Niet enkel voor ons eigen personeel, maar ook voor onze klanten”, zegt Marc Paesen. “We hebben een gecertificeerde instructeur in huis voor de verplichte nascholingen voor vakbekwaamheid (code 95). Daarnaast bieden we ook een training Ecodriving aan om chauffeurs zuiniger te leren rijden.”

Uitbreiding

Paesen Trucks heeft gezonde groeiambities. “We hebben het terrein in Heusden-Zolder onlangs uitgebreid”, legt Kristof Paesen uit. “Inmiddels zijn we op die site volop bezig met een gloednieuwe, extra werkplaats van zo’n 1.550 m2. Door constant te blijven investeren in opleidingen, kwalitatief materiaal en een moderne infrastructuur willen we onze klanten ook in de toekomst de beste service blijven verlenen.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels