Goed georganiseerd

3vents

Teambuildings, incentives, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, seminaries, publieke evenementen… 3vents neemt het werk uit uw handen en biedt kwalitatieve en creatieve maatoplossingen. Van een spannend stadsspel of olijke 2PK-tocht tot een onvergetelijk themafeest of memorabele driedaagse in Berlijn, Boedapest, Zagreb of Sardinië. 

Birger Vanheusden organiseerde in 2008 enkele teambuildingsactiviteiten in bijberoep. “De hobby liep al snel uit de hand en in 2012 richtte ik samen met Winde Blocken de vennootschap 3vents op. We hebben het aanbod uitgebreid met corporate events en zitten nu in een stroomversnelling. Vorig jaar organiseerden we ons eerste grote publieke evenement op het Hasseltse Kolonel Dusartplein. Tijdens Festival Da Copa toonden we alle WK-voetbalwedstrijden op een gigantisch scherm en zorgden we voor de nodige randanimatie. Het concept trok zo’n 65.000 bezoekers en was een schot in de roos. We hopen er een vervolg aan te breien voor het EK in 2016”, zegt Birger Vanheusden. "Tevens hebben we het genoegen gehad om mee te bouwen aan basketbalclub Hubo Limburg United, waar we instaan voor de VIP-beleving en de wedstrijdanimatie." 

Teambuilding met een hoekje af

3vents verloochent haar roots niet. Teambuildings blijven nog altijd een serieuze poot van het bedrijf. En het referentielijstje is mooi: Nestlé, Unizo, Danone, AB Inbev… “We gaan altijd op zoek naar originele en vernieuwende concepten”, zegt Winde Blocken. “We bieden diverse eigen concepten voor een halve of volledige dag aan. Van een 2PK-tocht met verschillende opdrachten tot een spannend moordspel of strategische Conquer the World-strijd.” 

Incentives op maat

Meerdaagse programma’s? Ook dan bent u bij 3vents aan het juiste adres. “We mixen telkens cultuur, teambuilding en gastronomie. In Sardinië gaan we onder andere ontbijten bij een lokale boer, ontdekken we de mooiste baaien, trekken we er op uit met de Vespa en gaan we een dag zeilen”, zegt Blocken. “Ook Berlijn is een echte aanrader. Daar combineren we een heus stadsspel met een flinke snuif cultuur, we bezoeken hippe pop-up bars die je als toerist nagenoeg nooit ontdekt, we gaan kajakken in Potsdam, volgen een graffiti-workshop en smullen van een ontspannende picknick in het park.” 

(Thema)feesten met kwalitatieve catering 

Ook op het vlak van corporate events maakt 3vents het verschil. “We organiseren bedrijfsfeesten, seminaries, productlanceringen en opendeurdagen en nemen de volledige aankleding voor onze rekening. Zo hebben we voor ACA IT-Solutions een ‘Criminal Minds’-party georganiseerd met crimiclowns in de bediening en een hypnotiseur en sekteleider als randanimatie. Voor Work@Home werken we een event voor 1000 personen uit en voor Hubo leidden we een opendeurdag in goede banen. Ook Donum, ERGO en Kolmont waren onder de indruk van onze creatieve benadering.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels