Professionele relatiebemiddeling
Liesbeth De Meyer Beau Monde Exclusive

Professionele relatiebemiddeling

bedrijfsprofiel

Liesbeth De Meyer gaf onlangs haar goedbetaalde job op om haar eigen relatiebureau te starten. ”Ik houd van uitdagingen. Ik heb mijn vorige baan acht jaar lang héél erg graag gedaan maar het was tijd voor iets nieuws. Met Beau Monde Exclusive wil ik de matchmaker en persoonlijke coach van succesvolle singles zijn.”

Met de diploma’s Sociale Readaptatiewetenschappen en Management in de Sociale Economie op zak, is Liesbeth De Meyer niet zomaar de eerste de beste matchmaker. "Er heerst nog altijd een taboesfeer rond relatiebureaus en dat wil ik doorbreken aan de hand van een unieke, persoonlijke aanpak”, zegt de Hasseltse Liesbeth De Meyer. "Internetdaten is helemaal in maar levert vaak niet het gewenste resultaat omdat mensen een rol spelen en niet hun ware identiteit tonen. Ik ga terug naar de basis en focus op persoonlijk contact."

Met Beau Monde Exclusive mikt Liesbeth De Meyer op een specifieke doelgroep. "Heel veel hoogopgeleide mensen, vrije beroepers, CEO’s en ondernemers zijn vrijgezel. De redenen zijn heel divers. Sommigen hebben al een scheiding achter de rug, voor anderen paste een relatie de afgelopen jaren simpelweg niet in de agenda."

Persoonlijke aanpak

Liesbeth De Meyer helpt u op een serieuze en discrete manier aan de geknipte partner. "Voor een eerste contact ga ik op huisbezoek. In een persoonlijke leefomgeving zijn mensen immers een stuk minder gereserveerd. Ik vraag onder andere naar de verwachtingen en leg uit hoe het traject dat Beau Monde Exclusive aanbiedt zal verlopen. Vervolgens kunt u intekenen voor een contract van 3, 6, 9 of 12 maanden. Ik neem psychologische testen af om een betere match te vinden en er volgt ook een diepte-interview om te weten te komen welke interesses, karaktertrekken, kennisgebieden en vaardigheden er zijn. Afhankelijk van die resultaten zoek ik in onze database naar een match. Er moeten voldoende verschillen zijn - tegenpolen trekken elkaar immers aan - maar de nodige hoeveelheid raakvlakken is eveneens een must. Vervolgens doe ik enkele partnervoorstellen en kunnen er telefoonnummers uitgewisseld worden."

Terugkoppeling

Na de eerste afspraak spreekt Liesbeth opnieuw af met beide partijen. "Die terugkoppeling is erg belangrijk. De twee potentiële partners kunnen me - apart - in vertrouwen over hun ervaringen en verwachtingen vertellen", legt Liesbeth uit. "Is er interesse in een volgende ontmoeting? Des te beter. Zo niet, schaaf ik bij en stel ik een andere contactpersoon voor. Ik haal er voldoening uit om mensen gelukkig te maken. Ik doe dan ook een oproep aan alle alleenstaande vrouwen die openstaan voor een nieuwe en duurzame relatie om zich bij mij kosteloos in te schrijven. Met een gezonde relatie als basis sta je immers nog sterker in het leven.".

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels