Cijferspecialisten voor starters tot kmo’s
Raf Meuwis & Sandra Lauwers Verenigde Accountants bvba

Cijferspecialisten voor starters tot kmo’s

bedrijfsprofiel

Van de oprichting van een zaak tot begeleiding bij de opvolging, welke ook de boekhoudkundige en administratieve noden van ondernemers zijn, ze kunnen daarvoor steeds een beroep doen op Verenigde Accountants uit Bree. Raf Meuwis en zijn team van specialisten staan klaar met een doorgedreven dossierkennis en een pak marktervaring.

“Een goede boekhouding voeren, begint met de behoefte van de klant kennen”, vertelt zaakvoerder Raf Meuwis. “Daarvoor is persoonlijk contact belangrijk, maar evenzeer kennis van de markt en het op de voet opvolgen van actualiteit en wetgeving. Daar hamer ik op bij mijn 12 medewerkers.”

“We zijn onderverdeeld in drie teams, die telkens onder leiding staan van een verantwoordelijke. Zij sturen hun team aan en verzorgen de dossiers.” Raf superviseert alles, coördineert waar nodig en staat in voor de dagdagelijkse leiding. Zijn echtgenote neemt de personeelszaken en het interne reilen en zeilen van het kantoor ter harte.

Thuis in de land- en tuinbouw

Binnen Verenigde Accountants, of Veracc, is een team gespecialiseerd in de land- en tuinbouwsector. Raf Meuwis: “We doen hiervoor meer dan louter de boekhouding. Ook voor fiscaliteit, premies en milieuwetgeving kunnen ondernemers bij ons terecht. Veracc behoort bovendien tot DLV Accountants, een netwerk van accountantskantoren actief in heel België. Zo heeft de organisatie een centrale studiedienst waarop wij een beroep kunnen doen voor specifieke dienstverlening naar ons cliënteel toe.” 

Altijd up-to-date

Het gaat snel in de wereld van de boekhouding. De markt en de wetgeving evolueren continu, nieuwe optimalisatiemogelijkheden bieden zich aan. Raf Meuwis: “Om bij te blijven, volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen in een waaier van disciplines. Zo houden we het werk boeiend voor onszelf maar kunnen we ook onze dienstverlening op een hoog niveau houden. We werken ook steeds vaker met ondernemers over de grenzen heen, dan moet je letterlijk en figuurlijk van alle markten thuis zijn.”.

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels