Een begrip in bedrijfskleding
Daniella Moranduzzo & Jan Aegten Bedrijfskleding Stals & Co

Een begrip in bedrijfskleding

bedrijfsprofiel

Stals & Co is al sinds 1978 de partner bij uitstek voor al uw bedrijfs-
kleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrijf uit Bree heeft een uitgebreid assortiment in voorraad en is daardoor zowel geliefd bij kleine als grote ondernemingen in de volledige provincie. Stals & Co is de partner voor een veilige en professionele uitrusting in elke branche.

Jan Aegten en Daniella Moranduzzo staan inmiddels 16 jaar aan het roer van Stals & Co. “We hebben een ontzettend uitgebreid gamma kwalitatieve bedrijfskleding en accessoires voor de bouw- en metaalsector. Van thermisch ondergoed tot en met de veiligheidshelm. We hebben nagenoeg alle gerenommeerde topmerken in huis. Mascot, Elten, Grisport, Engel, Fristads, Sioen en Blåkläder zijn slechts enkele voorbeelden. Heel wat klanten komen speciaal naar hier voor het uitgebreide gamma veiligheidsschoenen van Lowa. Dankzij ons hightech voetmeetsysteem kunnen we onze klanten immers de perfecte pasvorm garanderen. Ook Bestwork, een eigen huismerk van multipocket stretch jeansbroeken, is erg in trek bij heel wat vaklui.”

Opendeurdagen

Op 30 en 31 oktober en 1 en 2 november zet Stals & Co de deuren wagenwijd open. “Naar jaarlijkse traditie houden we dan onze opendeurdagen. We presenteren er de gloednieuwe herfst- en wintercollectie en organiseren speciale acties. Dit jaar houden we zelfs een exclusieve opendeurdag voor de zorgsector en horeca op donderdag 29 oktober.”

Ook voor horeca en zorgsector

De collectie van Stals & Co blijft maar uitbreiden. Sinds enkele jaren is ook de zorgsector en horeca flink vertegenwoordigd. ”We hebben een mooi assortiment schoenen, tunieken en jassen voor mensen uit de medische sector. En ook voor horeca stijgt het aanbod aanzienlijk. We kunnen alle aangekochte kleding ook bedrukken, borduren of van emblemen voorzien.”

Modieuze kleding

De sterkte van Stals & Co? De service. ”We doen er alles aan om een vlotte en persoonlijke service te bieden. Met een glimlach. Daarnaast onderscheiden we ons op het modieuze aspect. We proberen elke keer opnieuw op zoek te gaan naar mooie en comfortabele werkkleding. Modebewuste klanten appreciëren dat enorm. Eigenlijk zie je daar zelfs niet meer aan dat het werkkleding of veiligheidsschoenen zijn.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels