Trailers voor  de toekomst
Mathieu & Liesbeth Kerckhofs Mathieu Kerkhofs Trailers BVBA

Trailers voor de toekomst

bedrijfsprofiel

Mathieu Kerckhofs Trailers staat al bijna een kwarteeuw garant voor kwalitatieve en veelzijdige aanhangwagens. Al even baanvast als deze trailers is de groei van het bedrijf zelf. Intussen behoort Mathieu Kerckhofs Trailers tot de top drie van de Belgische markt. 

Waar het eens begon met de aankoop van één trailer, spreken we nu over de grote getallen. Zaakvoerder Mathieu Kerckhofs: “Toen ik destijds zelf een trailer wilde kopen, kwam ik terecht bij het Britse merk Ifor Williams Trailers. Ik besloot om dit merk hier te lanceren en werd zo de exclusieve importeur voor België. Nu rijden hier zo’n 930 voertuigen per jaar buiten. Ons netwerk bestaat uit een twaalftal dealers in het hele land.”

Blijven innoveren

Vandaag rekenen talloze klanten op Mathieu Kerckhofs Trailers voor mobiele oplossingen op maat. “Meer dan eens kloppen grote spelers zoals Proximus en Fabricom bij ons aan. We ontwikkelen telkens modellen die tegemoetkomen aan hun noden. En we blijven ook innoveren. Zo is er nu ‘business in a box’: een flexibel concept met vooraan een woonruimte, en achteraan ruimte voor een specifieke activiteit zoals paarden-, motorsport of andere bedrijvigheden.”

De bladvering van de trailers is alvast een sterke troef. Mathieu: “Die vering komt steevast als beste uit verschillende tests. Ze zorgt voor een uitstekende wegligging. Dat onze trailers uitblinken op alle vlakken, bewijst ook het feit dat klanten telkens weer terugkeren. Onze reis is dus nog maar pas begonnen.”.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels