Hoe actueel is uw verzekeringsoplossing?
Katrien Gorissen, Jan Gorissen, Melfred Molog Palmers

Hoe actueel is uw verzekeringsoplossing?

Vraag & Antwoord

Het kapitale belang van een daadkrachtige makelaar beseft u in de meeste gevallen pas op het moment dat zich effectief een schadegeval voordoet. Een integrale en gestructureerde aanpak van uw dossier kan echter ook op andere momenten voor een meerwaarde zorgen, en dit zowel op fiscaal vlak als op het gebied van uw welzijn als zelfstandig zaakvoerder.

Overzicht in 1 tool

Palmers werkt met een exclusieve tool. Hierdoor beschikt u op elk moment, 24/7 over een volledig up-to-date overzicht van uw persoonlijke situatie. Deze online financiële tool is de ultieme link tussen verzekeringsmakelaar, boekhouder en klant die kosteloos gebruikt kan worden voor elke klant waarvan we het volledige fiscale dossier mogen beheren.

De tool geeft een perfect overzicht van waar u als zelfstandige op elk moment staat en bevat niet alleen de lopende contracten, maar ook deze die in het verleden ooit afgesloten zijn als loontrekkende, in een privé-situatie of vanuit eerdere vennootschappen.

Fiscaliteit & welzijn

Door de hele verzekeringshistoriek en actuele situatie samen te brengen is het mogelijk om fiscale opportuniteiten van nabij op te volgen naar het einde van het boekjaar toe. Bovendien is er altijd een perfect dossier beschikbaar bij een fiscale controle.

Minstens even belangrijk is de duidelijkheid in uw situatie op vlak van pensioen, welzijn en gezondheid. U kan op elk moment consulteren waar u staat tegen de tijd dat u op pensioen gaat.

Maar u ziet ook welke garanties u geniet als u voor die leeftijd wegens ziekte of invaliditeit tijdelijk of definitief buiten strijd bent. Het stelt u en ons in staat om proactief de juiste beslissingen te nemen zodat u ook bij ziekte uw welvaartsniveau in stand kan houden. We kunnen op dat vlak een aantal concrete gevallen voorleggen van klanten die ondanks de nodige pech op gezondheidsvlak toch op twee oren kunnen slapen.

Katrien Gorissen, Jan Gorissen & Melfred Molog Katrien Gorissen, Jan Gorissen en Melfred Molog van Palmers Verzekeringen & Vastgoed.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels