Op volle snelheid
Jochen, Etienne en Gregor Coox

Op volle snelheid

Coox Motors - Bedrijfsprofiel

Als je op je eentje iets realiseert, dan is dat leuk. Maar als je je kennis, ervaring en passie kan overdragen op jouw team en samen met hen je doelstellingen realiseert, dan is dat voldoening maal een veel hogere factor. Een bedrijfsfilosofie die helemaal op het lijf van Coox Motors geschreven staat. Eén die hen bovendien geen windeieren legt, want ze banen zich een mooie weg doorheen het oostelijk deel van Limburg. “Tegen eind 2018 willen we met Coox Motors een gespreid netwerk realiseren waarbij we op verschillende locaties het volledige merkenpallet verdelen: Audi, Volkswagen, Skoda en Seat.”

Coox Motors is een sterk familiebedrijf en met de neven Gregor en Jochen Coox staat ondertussen de derde generatie aan het roer. “Als kind koesterden wij al een grote passie voor auto’s. Sinds wij aan het hoofd staan van Coox Motors, is daar ook de passie voor tevreden klanten bijgekomen. Want gemiddeld genomen koopt men om de vijf jaar een nieuwe auto. Een mooi moment waarvan wij een bijzondere beleving maken voor de klant. En uiteraard streven we ook naar een grote klantentevredenheid in de jaren die volgen na de aankoop. Iets waar al onze medewerkers met succes op inzetten, want uit cijfers blijkt dat wij op het vlak van klantentevredenheid tot de besten van de klas in België behoren.”
ToekomstvisieIn juli namen Gregor en Jochen Garage Jaspers in Bree over en in november voegden ze Seat aan hun merkenpakket toe. “Seat is een merk waarin we sterk geloven. Zeker met de nieuwe modellen die op de rit staan, belooft dat een succesverhaal te worden. Daarom dat we in Rekem ook investeerden in een nieuwe showroom, waar je letterlijk binnentreedt in de wereld van Seat. Met de overname van Garage Jaspers zetten we dan weer in op Volkswagen en Skoda. Die laatste is zeker voor de zakelijke markt bijzonder interessant is. Eind 2016 gaat de nieuwe Skoda-showroom in Bree open en ook de bestaande Volkswagenshowroom verdubbelden we in oppervlakte.”

Die verschillende locaties en merken maken deel uit van een weldoordachte toekomstvisie. “Voor bedrijven bieden we zo een sluitend antwoord naar fleetmogelijkheden toe. Het is immers extra handig voor kmo’s en grote ondernemingen dat we meerdere concessies verspreid over Limburg hebben. Bovendien bouwden we in de loop der jaren al een verregaande specialisatie op in het beheer van kleine en grote vloten. Daarbij leggen we een grote flexibiliteit aan de dag, want een bedrijfsvoertuig mag niet stilstaan. Verder hebben we met de Volkswagen Golf GTE en de Audi Q7 e-tron quattro, de eerste plug-in hybride 6 cilinder diesel, twee mooie én interessante ecologische wagens in ons gamma. Bij deze heten we iedereen die op zoek is naar een mooie (bedrijfs)wagen van harte welkom in één van onze concessies!”

Coox Motors

Vilvertstraat 8
3650 Dilsen-Stokkem
T. 089 51 85 50

Steenweg 102
3621 Rekem-Lanaken
T. 089 71 44 41


info@coox.audi.be
info@coox.vw.be
www.coox-motors.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels